Asta Valentaitė neseniai paviešino dvi nuotraukas, darytas atostogų Barbadose metu. Vienoje jų žinoma moteris įamžinta pasipuošusi marga suknele, jos įvaizdį užbaigė akiniai nuo saulės. Ši akimirka vos po kelių minučių sulaukė daugybės jos sekėjų „patinka“ paspaudimų.

Kitoje nuotraukoje, kurią paviešino A. Valentaitė matyti, kaip žinoma moteris mielai pozuoja su savo širdies draugu, britu Glenu Manchesteriu.

„Barbados“, – trumpai po įamžinta akimirka brūkštelėjo modelis.


Nuotraukomis iš Barbadoso Asta dalijosi ir anksčiau. Moteris buvo įamžinta puozuojanti apsirengusi raudoną vientisą maudymosi kostiumėlį.

Dėl šios priežasties modelis kone iškart sulaukė komentaro dėl panašumų į vieną garsią gelbėtoją. „Gelbėtojai grįžta! Pamela Anderson – praeitis, pažiūrėkite į naująją žvaigždę!“, – pažymėta komentare.

Komplimentų negailėjo ir kiti A. Valentaitės sekėjai. Jie modelį vadino „gražiausia ir elegantiškiausia lietuve“, neslėpė susižavėjimo nepakartojama moters išvaizda ir grožiu.


Delfi primena, kad A. Valentaitės ir G.Manchesterio romantiški santykiai į viešumą išlindo 2018-ųjų pavasarį.

„Niekada nežinai, kas tavęs laukia, bet dabar tikrai džiaugiuosi ir mėgaujuosi gyvenimu. Manau, tai – vienas geriausių mano etapų“, – anksčiau yra sakiusi stilistė, kuri dabar didžiąją dalį laiko praleidžia Londone.

Užsienio žiniasklaidoje Glenas vadinamas technologijų inovatoriumi. Didžiojoje Britanijoje jis labiausiai žinomas kaip milijonierius, įmonės „Thunderhead“ įkūrėjas bei vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)