S. Chlevickaitė prieš krizę, 2008 m. įsigijo individualų namą, už kurį sumokėjo milijoną litų. Moteris planavo parduoti savo butą ir už gautus pinigus padengti 500 tūkst. litų skolą bankui.

Šiuo metu Sandra gyvena bute, kurio krizės metu nepavyko parduoti už norimą kainą. Už milijoną litų įsigytas individualus namas krizės metu buvo parduotas už pusę sumos, kurią ji mokėjo pirkdama šį nekilnojamąjį turtą. Gautus pinigus grąžinusi, bankui moteris liko skolinga 500 tūkst. litų.

„Bankas labai neatsakingai man skyrė paskolą. Tuo metu net nebuvau pardavusi savo buto. Dabar turiu mokėti didžiules palūkanas. Kas mėnesį bankui moku 5 tūkst. litų. Man tokia suma yra per didelė. Noriu laisvai gyventi“, - DELFI kalbėjo buvusi dainininkė ir TV projektų dalyvė.

Pasiteiravus, kodėl S. Chlevickaitė nesikreipia dėl finansinės paramos į buvusį sutuoktinį Š. Marčiulionį, S. Chlevickaitė patikino, kad tai – tik jos asmeniniai rūpesčiai: „Jis turi savo gyvenimą, aš savo. Šarūno rūpestis yra mūsų sūnus.“

„Prieš pasaulinę krizę bankai visiems dalino paskolas į kairę ir dešinę. Man suteikė milijono vertės paskolą lengva ranka. Mano buto vertė buvo panaši kaip įsigyto namo. Būčiau turėjusi padengti 150 tūkst. litų skolą bankui. Tokią sumą bet kas galėtų išsimokėti. Vienai tvarkytis finansines problemas man yra per sunku. Žinau, kad laukia labai sunkus kelias, bet visiems linkėčiau esant panašioje situacijoje skelbti fizinį bankrotą. Žmonės turėtų nebijoti to daryti. Kitaip turėsi kryžių visam gyvenimui. Niekas negalėjo žinoti, kad būstų kainos taip stipriai kris. Niekada nebūčiau rizikavusi. Trejus metus mokėjau po 5 tūkst. litų už orą – neturiu namo, bet už jį turiu mokėti“, - kalbėjo S. Chlevickaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (311)