Tarp atėjusių pasveikinti Agnės buvo daug Lietuvos įžymybių: dizainerė Ramunė Piekautaitė su draugu Kęstučiu Verslovu, verslininkas Laimutis Pinkevičius su drauge Asta Valentaitė, stilistai Kęstas Rimdžius ir Mantas Petruškevičius, viena geriausių A.Šemberienės draugių Agnė Jagelavičiūtė, „gelbėtojas“ Gediminas Jaunius, dainininkė Atlanta, buvusi TV laidų vedėja Jūratė Bitinaitė.

Pasveikinti draugės vienai dienai į Lietuvą iš Prancūzijos atskrido verslininkė Eglė Gomarasca ir savo pasirodymu sukėlė audringą gimtuvininkės reakciją.

Vyro dovana – deimantai ir automobilis

Be gėlių, draugai Agnei įteikė daugybę dovanų: įvairių knygų, kvepalų, papuošalų.

Kelios draugės, sužinojusios, kad A.Šemberienė nė karto nebuvo Olandijos sostinėje, padovanojo savaitgalio kelionę į Amsterdamą. Tačiau niekas negali prilygti mylimo žmogaus dovanai, nesvarbu, kiek ji kainuotų.

„Iš tiesų vyras man padovanojo net du dalykus, tačiau nelabai norėčiau apie tai kalbėti. Pasakysiu tik tiek, kad viena iš Deivido dovanų – papuošalai“, – paslaptingai kalbėjo Agnė.

Tačiau Lietuva – maža šalis, kur išlaikyti paslaptį sunku. Kalbama, kad futbolininko Deivido Šembero žmonai dovanoti deimantai kainavo apie 50 tūkstančių litų, o apie kitą mėnesį Lietuvą pasieksiančio naujo visureigio kainą taktiškai nutylima.

Žanočka ir silkutė

Viena iš renginių organizavimo agentūros „Elitaz“ savininkių A.Šemberienė neslepia norėjusi visomis prasmėmis išskirtinio gimtadienio vakarėlio.

„Idėjų netrūko, bet be kolegų iš agentūros pagalbos jas įgyvendinti būtų buvę sunku. Vakarėlis prasidėjo mano namuose. Jau tai neįprasta, nes daugybę metų nesu taip šventusi gimtadienių“, – L.T. pasakojo Agnė.

Po sveikinimų ir pirmųjų taurių šampano į duris pasibeldė aktorė, vaidinanti tipinę tarybinių laikų merginą Žanočką, ir visus pakvietė į kelionę laiku.

Prie Vilniaus senamiestyje esančio namo, kuriame yra A.Šemberienės butas, vakaro svečių laukė senas oranžinės spalvos autobusas „Ikarus“. Juo visi dardėjo į vieną sostinės restoraną, dvelkiantį sovietinių laikų dvasia, – ant stalų buvo patiekta silkių su svogūniukais, baltos mišrainės ir kitų to laikmečio atributų.

Pasilinksminę svečiai vėl susėdo į „Ikarus“ ir iškeliavo į šiuos laikus, simbolizuojamus klubo „Helios“. Čia vakarėlio dalyvių laukė stalas su daugybe vieno gurkšnio kokteilių „shot“.

„Kiek truko linksmybės, istorija nutyli“, – juokavo Agnė, tačiau kalbama, kad kai kurie svečiai šėlo iki devintos valandos ryto.