„Ką padarysi... Laikas bėga. Nuotaikos tradicinės. Aš niekada nebijojau tapti seneliu, bet bijojau fakto, kad man reikės miegoti su močiute“, - juokavo A. Valinskas.

Paklaustas, ar bent numano, kaip šiuo metu jaučiasi jo sūnus su mylimąja Viktorija, Arūnas teigia, kad pirmagimių laukimas – ypatingas gyvenimo periodas.

„Atvirai šnekant, manau, kad jie jaučiasi lygiai taip pat, kaip tuomet, kai mes laukiamės jo. Visi pirmagimiai vienodi – laukia nežinia, daug noro, jaudulio. Niekada to dalyko neakcentuodavome, tačiau manau, kad buvo jau pats laikas, 28-eri metai, kiek galima laukti“, - DELFI džiugią naujieną komentavo jis.

Pramogų pasaulio vilkas išsidavė, kad būsimo kūdikio laukia visa Valinskų šeima, mat tokios žinios jiedu su žmona Inga tikėjosi jau seniai.

„Čiūčiuot vaikus turi tėvai, seneliai gali padėti patarimais. Nemanau, kad man nučiuoš stogas tiek, kiek Žilvinui Žvaguliui. Jis išskydo kaip kisielius. Senelių meilė anūkams yra kitokia nei tėvų vaikams. Bet kokiu atveju, mus aplankė didžiulis džiaugsmas už jauną gražią porą, prisidėsime prie Lietuvos demografinės padėties gerinimo“, - DELFI sakė A. Valinskas.

A. Valinskas jaunesnysis ir jo mylimoji Viktorija pirmagimio turėtų susilaukti šių metų rugpjūtį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)