Iš Olandų gatvėje esančių laidojimo namų 12 valandą buvo išnešta urna – garsus kompozitorius amžinojo poilsio atguls Rokantiškių kapinėse. Į paskutinę kelionę A. Balsevičių palydi šeima, artimieji, bičiuliai bei daug metų kartu su juo dirbusios ir artimą santykį palaikiusios scenos žvaigždės.

Apie skaudžią kompozitoriaus netektį praėjusią savaitę Delfi patvirtino velionio sutuoktinė Ieva Baniulytė. Moteris atskleidė, kad vyras ketverius metus kovojo su onkologine liga.

Gero bičiulio ir kolegos gedi ir žinoma dainininkė Neda Malūnavičiūtė.

Šiandien išėjo mano ilgametis bičiulis, bendražygis, daugelio dainų autorius Audrius Balsevičius. Labai liūdna, mus siejo daug muzikos... Sudie, mielas drauge. O ši daina viena gražiausių man asmeniškai. Ji parašyta daugiau nei prieš 25 metus. Mes ją čia atliekam kartu su Audrium.Užuojauta šeima. Labai labai liūdna“, – rašė garsi atlikėja.

Asmeninėje atlikėjo feisbuko anketoje apie skaudžią netektį bylojo pakeista profilio nuotrauka – dabar ten tik juodas fonas.

Po nuotrauka artimieji, bičiuliai ir kolegos reiškia užuojautą.

„Neapsakomai liūdna… Ilsėkis ramybėje, Audriau“, – pažymėjo dainininkė Asta Pilypaitė.

„Negaliu patikėti. Liūdna. Liūdna. Užuojauta šeimai. Stiprybės“, – rašė Juozas Liesis.

Užuojautą taip pat pareiškė Saulius Prūsaitis, Aidas Manikas, Laisvė Radzevičienė ir kiti.

Audrius Balsevičius dirbo su daugeliu garsių Lietuvos atlikėjų. Kūrė dainas Nedai Malūnavičiūtei, Marijonui Mikutavičiui, Astai Pilypaitei, Evai ir kitiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją