"Foje" dainos "Geltoni krantai", "Hiperbolės" "Pamiršk mane" ir "Aktorių Trio" hito "Lietus" cover'ius iš "Lemon Joy" albumo jau galėjo išgirsti radijo stočių klausytojai.

"Žmonės jau yra girdėję šias dainas, todėl neturėjau teisės padaryti blogiau", - apie albumą sakė I.Kofas.

Ant albumo viršelio - dviratininko nuotrauka. "Norėjome, kad albume jaustųsi greitis ir mums pavyko", - aiškino Kofas, kuris pats yra prisiekęs dviratininkas.

"Restart" - tai ketvirtas "Lemon Joy" albumas. "Kai klausiau "Lemon Joy" perdarytus "Geltonus krantus" ir "Pėdas nat drėgno akmens", pagavau save begalvojantį" ar tai tikrai mano dainos? Labai gražios pasirodė, kai pats dainuoju, taip neatrodo", - apie "Restart" sakė Andrius Mamontovas.

"Kofo vokalas man labai patinka. Jis - už mane geresnis dainininkas.Jis sugeba aklai nekopijuoti dainos, o apvilkti ją savaip", - sakė Lainius, (buvęs "Rondo" daininkas) apie dainų "Atsiprašau" ir "Tau" koverius.

Igoris Kofas DELFI prisipažino esąs uždaras ir nelinkęs bendrauti bei niekada nesilankąs "chat'uose", todėl pokalbis su "Lemon Joy" nariais DELFI pokalbių kambaryje - puiki proga "išpešti" iš šių uždarų muzikantų įvairių dalykų.

Dainininkas sakė, jog grupė neketina kurti savo tinklapio ir bendrauti per jį su savo gerbėjais. "Mus ir be tinklapio visi pažįsta. Mėgstu miegoti iki 14 val. - keltis ir eiti į "chat'ą" man būtų baisu.", - pusiau juokais, pusiau rimtai sakė I.Kofas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)