Visai neseniai socialiniame tinkle „Facebook“ grupės „Sel“ lyderis su savo gerbėjais pasidalino vaizdo įrašu, kuriame pats įsiamžino, kaip jam atliekama grožio procedūra. „Besiruošiant pirmai plastinei operacijai aš atgimsiu Michael'u Jackson'u arba Lady Gaga“, - šmaikštavo 37-erių E. Dragūnas.

Itin skrupulingai ir atsakingai šio šeštadienio koncertui Kauno „Žalgirio“ arenoje besiruošiantis dainininkas jau senokai praminė takus ir į sporto salę.

Asmeninio jo trenerio Donato Klimašausko teigimu, derėtų per daug nesistebėti, kad šiuolaikiniai atlikėjai stengiasi palaikyti gerą fizinę formą.

„Žinokit, dvi valandas trunkantis modernus koncertas, kuriame pilna judėjimo ir veiksmo, iš atlikėjų pareikalauja ne ką mažiau jėgų ir ištvermės nei maratono bėgimas ar kitoks aktyvus sportas. Pavyzdžiui, ar kada bandėte porą valandų be pertraukos žaisti krepšinį? Jei taip – tai maždaug įsivaizduojate, kaip jaučiasi atlikėjas po savo pasirodymo“, – aiškino treneris ir tuoj pat pridūrė, kad sportininkams yra paprasčiau, nes jiems nereikia tuo pačiu metu dar ir dainuoti ar groti. Tuo tarpu atlikėjai privalo atlaikyti ir fizinį krūvį, ir nesugadinti pasirodymo.

„Kartu su Egidijumi intensyviai sportuojame jau kelis mėnesius. Daugiausia laiko skiriame jėgos ir ištvermės didinimo pratimams“, – sakė atlikėjo asmeninis treneris D. Klimašauskas.

Pasak jo, E. Dragūno treniruotės dažniausiai vyksta dieną, Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ sporto salėje. Vidutinė jų trukmė – maždaug 1,5 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)