„Po truputį augame, įsivažiuojame į tėvystės ritmą. Nuo šiol gyvename nebe sau, o dėl vaikelio. Bemiegės naktys ir ilgi vakarai – būtent toks šiuo metu yra mūsų gyvenimo ritmas“, – apie pirmuosius džiaugsmus į namus parsivežus dukterį pasakojo A. Rimiškis.

Kalbėdamas apie dukrytę A. Rimiškis negailėjo jai gražiausių žodžių ir tvirtino, jog jį, jauną tėtį, pastaruoju metu yra užplūdusios ypatingos emocijos. Atlikėjo teigimu, pirmagimė namuose jaučiasi gerai, yra stipri, rami, be galo graži ir keičiasi kasdien.

„Labai gerai, kad mažylė nekelia didelių riksmų. Jau pirmą kartą ir maudėme, vandenukas jai patiko, vonelėje ji labai gražiai taškėsi“, – kalbėjo atlikėjas ir pridūrė

Jaunasis tėtis įsitikinęs, jog dukra yra labai panaši į Vaidą veido forma, žydromis akimis, nosies forma, vešliais plaukais. Esą lūpų forma – A. Rimiškio.

A. ir V. Rimiškiai dar ir iki dukros gimimo buvo sugalvoję vardų, kuriais galėtų pavadinti pirmagimę, tačiau vienintelio rinkti dar negimus mergytei neskubėjo. Esą jiedu norėję pasižiūrėti, kaip kūdikis atrodys, kad galėtų išrinkti labiausiai tinkantį vardą.

„Taip išėjo, kad išrinkome vardą Lėja. Turėjome daug variantų, tačiau apsistojome būtent ties šiuo. Laužėme liežuvį svarstydami, ar tai iš tiesų tinkamiausias vardas, tačiau kartu nutarėme, kad dukra turi būti Lėja Rimiškytė“, – atskleidė A. Rimiškis.

Kol kas garsi pora dukros krikštyti neskubės. Esą šiuo metu jiedu gyvena šia diena, o mintims apie ateitį nelieka laiko.

Lėja – hebrajų (senosios žydų) kalbos žodis, reiškiantis antilopę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją