DELFI paklausta, kaip pavyko įkalbėti A. Ramanauską pasipuošti aptemptomis baleto artisto pėdkelnėmis, Ineta nusikvatojo: "Sunku buvo jį atkalbėti to nedaryti." Anot moters, toks numeris buvo jos šokių partnerio užmanymas.

"Būti tokiems kaip visi - ne mums", - sakė pats A. Ramanauskas, drauge su partnere atlikęs Igorio Stravinskio "Ugnies paukštę".

Profesionali aktorė pasakojo, kad paruošti humoristinį numerį yra daug sunkiau, nei rimtą.

"Nes visada balansuoji ant ribos pasirodyti graudžiai juokingai", - sakė I. Stasiulytė. Tiesa, aktorė baleto rumbą šoka be puantų.

"Grindys su puantais labai slidžios, todėl saugiau jau būti basai", - sakė ji.

Tiesa, prieš porą metų šokių projekte dalyvavusi I. Stasiulytė su tuometiniu savo šokių partneriu Deividu Meškausku taip pat atliko mirštančiosios gulbės šokį.

"Šįkart projekte apsilankė tos gulbės pusseserė iš Škotijos", - juokėsi Ineta.

Baletą sušokusi pora surengė teatralizuotą šou pagal Igorio Stravinskio ir "Prodigy" muziką. Šokio metu A. Ramanauskas padegė savo partnerės suknelę.

DELFI nuotraukų galerijoje - I. Stasiulytės bei A. Ramanausko-Greitai numeris:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (271)