Juokaujama, kad moterys „pletkina“, o vyrai tiesiog „dalijasi informacija“. Amerikiečių mokslininkai atliko tyrimą, kurio metu išsiaiškino, kad nei vyrai, nei moterys nėra linkę saugoti paslapčių, tačiau statistiškai silpnoji lytis jas išplepa po 24 valandų, o vyrai... vos po septynių! Teigiama, kad vyrai savo draugų paslaptis kitiems perteikia gerokai vaizdingiau nei tai daro moterys.

Nors stiprioji lytis dažniausiai aptarinėja vyriškus reikalus – automobilius, finansus, politiką, tačiau nevengia papletkinti ir apie moteris: pasigirti, jei susirado meilužę, kur ir su kuo praleido savaitgalį, aptarinėja kitų savo bičiulių ar kolegų antrų pusių išvaizdą, seksualinį pajėgumą.

Romantinė komedija „Žaidimas nebaigtas“ – istorija apie ilgai lauktą meilę, tikrą draugystę ir labai dideles paslaptis. Tai „Domino“ teatro spektaklio „Diena be melo“ tęsinys. Premjera – nuo kovo 18 dienos!

Ar vyrai moka saugoti paslaptis? Žiūrėkite čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)