Vilija TV eteryje buvo pristatyta kaip masažuotoja ir ergoterapeutė, kuri yra mergina yra įsitikinusi, kad jos stiprioji pusė – unikalus, analogų Lietuvoje neturintis balsas. „Aš esu labai plataus diapazono. Šiaip aš esu mecosopranas. Kuo aukštesnės natos, tuo didesnį pasitenkinimą jaučiu“, – apie save pasakojo mergina. Rusijos atstovės „Eurovizijoje“ Polinos Gagarinos dainą atlikusi tamsiaplaukė labai tikėjo gauti komisijos narių „ taip“. „Visiems būtų tokios špygos“, – pasitikėjimo savimi prieš pasirodymą neslėpė klaipėdietė.

„Liepa, tai yra Karolina Mondeikaitė, yra labai artima giminė man. Kai Liepa pradėjo karjerą, man buvo pasiūlymas, kad gal ir tu norėtum pabandyti. Deivydas Zvonkus buvo jos prodiuseris, tai pagalvojau, jeigu ji gali, tai kodėl aš negaliu. Gal ir aš turiu balsą?“, – reportaže prieš pasirodymą drąsiai kalbėjo mergina.

Tačiau pati L. Mondeikaitė apie tokią savo „giminaitę“ ligi šiol dar nebuvo nieko girdėjusi. „Apie ką jūs? Kokia pusseserė? (...) Tragedija konkreti! Aš visiškai nesusijusi su tuo žmogumi. Kas per fantazijos?“, – feisbuke po „X faktoriaus“ transliacijos piktinosi Liepa.

Tiesa, vėliau socialiniame tinkle pasisakė ir pati Vilija. Ji taip pat atsiprašė žinomos dainininkės ir paaiškino, ką iš tiesų turėjo omenyje. „Aš iš visos širdies noriu atsiprašyti dainininkės Liepos Mondeikaitės, kurią pavadinau savo „giminaite“, turėdama omenyje, kad ji tokia artima man savo dainomis, tarsi ji būtų mano giminaitė. Iš tiesų jokių giminystės ryšių su ja neturiu“ , – aiškino mergina.

Gėdytis Liepai iš tiesų būta ko. Saulius Urbonavičius-Samas ėmėsi už galvos dar numerio viduryje, Justė Arlauskaitė-Jazzu atsilošė savo kėdėje, O Saulius Prūsaitis vis suko akis į šoną. Marijonas Mikutavičius po nepavykusio šou buvo itin tiesmukas: „Tavo pasitikėjimas savimi atvirkščiai proporcingas tavo nesugebėjimui dainuot iš viso“. Sulaukusi pasiūlymo žinoti savo vietą ir neteršti eterio klaipėdietė užkulisiuose po pasirodymo negalėjo suvaldyti ašarų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (347)