Tai savotiška šiuolaikinės kartos chuliganizmo ir prieškario inteligentijos elegancijos sintezė.

Aišku, fraką reikia siūti specialiai, jam suteikiant daugiau individualumo. Ir cilindras turi atitikti išmatavimus, bet tam šis jaunuolis laiko turi, reikia tik pasirinkti gerą dizainerį.
Andrius Pojavis

Aš nebūčiau įsitikinęs gera idėja, tuo mimų pasirodymu fone,o ir mergina ant puantų jau 100 kartų matytas triukas... Jeigu labai norisi, tuomet labai reikėtų pasikviesti talentingą choreografą ir sukurti įdomesnius sceninius kostiumus. Tai sustiprintų efektą, tačiau reikėtų labai stengtis, kad šis teatras būtų kaip jo dainos prieskonis, nesistengtų konkuruoti dėl publikos dėmesio.

Taigi, lieka palinkėti Andriui Pojaviui sėkmingo pasiruošimo naujam startui jo karjeroje ir gyvenime, jeigu nesulaukėm pasaulio pabaigos, tai gal sulauksim pergalės „Eurovizijoje“?

Kas dar… Šį kartą nenorėčiau komentuoti kitų atlikėjų sceninio įvaizdžio, tuo labiau, kad nebuvo ten kažko per daug įdomaus ir įsimintino, tiesiog blizgėjo ir blizgėjo, o žinant atrankos galutinį rezultatą - blizgučių era jau praėjo (nors komisija su savo darbu susitvarkė puikiai, norėčiau tik paklausti, kodėl joje nebuvo nei vieno kostiumo specialisto ir choreografo ar teatro režisieriaus? Jų nuomonė irgi būtų svarbi, tuo labiau, kad „Eurovizijoje“ sceninis vaizdas ir judesys kartais tampa raktu į sėkmę).

Dar man labai liūdna, kad LRT Televizija visgi neatliko iki galo savo švietėjiškos misijos ir nesugebėjo Andriui Rožickui normaliai užrišti kaklaraiščio, nes per šią transliaciją jo kaklaraiščio „mazgas“ ir dizainas priminė kažkokį šliužų giminės atstovą... Ir, mielas Andriau Rožickai, lyginti grupę „ŠarkA“ su „Spice Girls“ - tai tas pats, kas lyginti zaporožietį ir Porsche. Aišku, mūsų atrankos nugalėtoją gal kas ir lygins su „Pet Shop Boys“, bet tai gera įtaka ir patys britų atlikėjai dar paspaus Andriui Pojaviui ranką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)