Paklaustas, ar tik nuoga moters krūtinė niekais nepaverčia jo noro mokyti vyrus geografijos, dizaineris prajuko: „Tegul ugdo valią!“

„Tiesą sakant, tokios fotosesijos pasaulyje daromos jau šimtą metų. Juk moterys be liemenėlių vaikšto ir paplūdimiuose. Net Lietuvoje mačiau kelias ir nieko tai nebešokiruoja“, - pasakojo A. Pogrebnojus. Pabrėžęs, kad nuotraukos nėra nekokybiškos. „Toks fotografavimo būdas pasirinktas specialiai. Nenoriu, kad viskas ryškiai matytųsi, tegul lieka paslapties“, - sakė jis. Fotosesijos autorius - Visvaldas Morkevičius, visažistas - Aurimas Juodiškis.

Garsiosios timpės, kuriomis pasidabinusi Smiltė, jau sulaukė didelio populiarumo. Dizainerį atakuoja moterys ir merginos norinčios pasipuošti „žemėlapiu“.

A. Pogrebnojus teigė, kad greitai originalios timpės bus labiau prieinamos. Su viena bendrove susivienijimas „A&V“ (V. Simanavičiūtė ir A. Pogrebnojus) pasirašė sutartį dėl jų tiražavimo. „Nuvalkioti jų nesirengiame, tai nebus masinė gamyba. Kiekvieno modelio bus pagaminta po 100-200 vienetų“, - sakė dizaineris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją