Itin seksualiu įvaizdžiu prie fotosienelės provokavo grupės „Flying Saucer Gang“ atlikėjo Remigijaus Daškevičiaus-Remio mylimoji, šokėja Svajūnė Kačenauskaitė. Mergina į renginį atvyko dėvėdama perregimo audinio kelnes, neslėpė apnuogintų sėdmenų ir saldžiai bučiavo savo mylimąjį.

„Mes kaip realybės šou“, – sakė „Delfi“ kalbintas reperis, pats renginiui pasirinkęs klasikinį juodą kostiumą, auksinę grandinę ant kaklo ir kaubojišką skrybėlę.

Tiek jiedu su Svajūne, tiek kiti į „Metų hip-hop grupės“ apdovanojimą pretenduojantys „FSG“ nariai ypatingam vakarui pasirinko įvaizdį iš vienos sėkmingiausių grupės dainų „Tuk tuk“ vaizdo klipo.

„Įvaizdis nėra visiškai atkartotas, nes buvo pritaikytas prie M.A.M.A apdovanojimų organizatorių padiktuoto aprangos kodo „black tie“, – kalbėjo Remis, na, o paklausus, ar po tokios ilgos pauzės tarp renginių nebuvo sudėtinga apsirengti, patikino kasdien atrodantis stilingai.

Tuo tarpu Remio mylimoji Svajūnė neslėpė – išsiruošti į tokį didelį renginį buvo nemenkas uždavinys.

„Labai gaila, kad nėra žiūrovų, nes norėtųsi ir juos čia pamatyti. Na, o pasiruošti buvo ganėtinai sunku, kadangi norėjome susiderinti drabužius. Na, tikiuosi mums pavyko. Mane, kaip ir Remį, kaip ir visą „FSG“ grupę puošė stilistė Milda. Norėjome atrodyti išskirtinai, nustebinti. Nesinorėjo vien vakarinės suknelės ir smokingų“, – „Delfi“ sakė Svajūnė.

Paklausta, ar jaukiai jaučiasi vilkėdama tokią atvirą aprangą, mergina patikino, kad toks įvaizdis jos nė kiek netrikdo.

„Kadangi esu go-go šokėja, esu pripratusi prie tokio įvaizdžio. Visada rengiuosi gana provokuojančiai. Ši apranga man net kiek per uždara. Aišku, visada galima pajuokauti, kad neužteko pinigų kelnėms“, – šmaikštavo pašnekovė.

Kadangi Svajūnė priklauso „Bushido angels“ merginų būriui ir ant scenos jai tenka lipti dėvint mini sijonėlį, mergina sako, kad ir ant raudonojo kilimo demonstruoti apnuogintus sėdmenis jai nėra nejauku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)