Tokie palyginimai bei komentarai greitai susilaukė kitų šalies žinomų moterų komentarų. Atlikėja Renata Klimaitytė teigė, jog E. Purauskytei reikia „gydytis sielą“, o Daina Bosas nesikuklino ir pareiškė, jog tokios kalbos yra „žemas lygis“ ir gali pakenkti mergaitei.

Netrukus E. Purauskytė savo feisbuko paskyroje paviešino atskirą įrašą, kuriame visiems bandė paaiškinti savo nuomonę.

„Vis didėjantis nutukimas ir jo sunorminimas kelia nerimą ne vienam pasaulio medikui, o jums ne? Su viršsvoriu reikia kovoti kuo anksčiau kol jis dar tik keli nepatogūs ir nepuošiantys kilogramai, kol tai dar netapo neįveikiamu nutukimu. Jis kenkia, kad ir kokie tolerantiški bebūtume ir tą pasakys bet kuris dietologas. O prieš kaltindami bandymu įžeisti, prašau neišimti atskirų frazių iš konteksto, o skaityti viską nuosekliai“, – rašė moteris.

Ji įraše taip pat teigė, jog ši diskusija yra ne apie tai, ar graži apkūni mergina, bet apie tai, jog viršsvoris kenkia. Moteris pripažino, kad ji ir pati buvo ne iš lieknųjų: „Mano pačios genetika – storulių. Jei savęs nekontroliuočiau, nesiimčiau jokių priemonių prieš viršsvorį – būčiau labai stora. Žinau, nes tokia esu buvusi. Ir ne kartą.“

Vėliau komentaruose moteris patikslino, jog yra atsikračiusi maždaug 25 kilogramų: „Pati sau kenkiau būdama stora.“

Atrankos akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (478)