Ant parketo pasirodė tik M. Šalčiūtės partneris, profesionalus šokėjas Stanislavas Savickij. Vaikinas laidos metu tvirtino, kad savo partnerės repeticijose laukia nuo praėjusio šeštadienio. Apie tai, kad interneto sensacija vadinama mergina nesilanko repeticijose, užsiminė ir projekto dalyvius vertinanti Jūratė Norvaišienė. Tačiau, M. Šalčiūtė pateikė kiek kitokią įvykių versiją.

Pasak merginos, ji su partneriu ruošė pasirodymą, repetavo. Tačiau, dėl susiklosčiusių aplinkybių negalėjo jo parodyti.

“Taip, mes nerepetavome, tik kažkodėl turime pilną pastatytą samba šokį ir turiu video iš repeticijos Ačiū Dievui, kartas nuo karto pafilmuodavau, ką veikiame. Netikėkite viskuo, ką kalba televizija. Beje, gaila, kad turiu tik tiek įrašytos medžiagos iš treniruočių, kur šokama nepilna koja (šokėjai supras), nes būtume pasirodę 100 procentų geriau!

Šokio tema - jauna pora, pradėjusi kartu gyventi, susidūrė su buitiniu gyvenimu ir nesutarimais. Inscenizuojama virtuvė, visos dekoracijos būtų buvusios eterio metu (net juokinga).

P.S. Kodėl, Stasai, kodėl sakei paduotą tekstą? Juk sakiau jokiais būdais nepaklusti jiems. Jie tik bandys tavimi pasinaudoti. Tą ir padarė, o aš įdėjau video ir atskleidžiau tiesą, kad visa tai yra melas... Beje, kaip minėjau, tai tik treniruotė, televizijoje būtų daug stipresnis šou”, - prie paviešinto video rašė M. Šalčiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (402)