„Patikrinome, ar žiniasklaida dirba savaitgaliais, – nusijuokė M. Šalčiūtė, kuri penktadienio vakarą leido su savo širdies draugu. – Žinoma, aš pokštauju. Ta žinia nebuvo juokas, tačiau tai yra tik mūsų su Dovydu reikalas. Mes kaip ir visi kiti žmonės – ir draugaujame, ir pykstamės. Kartu esame daugiau nei vienerius metus.“

Paklausta, apie trumpalaikės santykių krizės priežastį, Monika atviravo: „Būna, kad mes pasipykstame. Juk esame jauni. Santykiuose esame abu karštakošiai“.

VIP zonoje kartu su kitais pramogų, sporto ir verslo atstovais šėlusią Monika buvo sunku atpažinti – mergina dėvėjo džemperį, sportinę kepuraitę ir žalsvų plaukų peruką. Tiesa, patys atkakliausi gerbėjai socialinių tinklų garsenybę visgi atpažino ir paprašė kartu nusifotografuoti.

„Tai, kad atrodau kitaip nėra blogai, gerbėjai neina prie manęs, nes neatpažįsta. Tiesa, tai gana keista. Žinoma, kasdienybėje išeinu į gatvę su treningais, tačiau ne su žaliais plaukais. Prieš renginį mąsčiau ar eiti su aukštakulniais, ar rengtis laisvalaikio aprangą. Pamaniau, kad apsieisiu be aukštakulnių, nes pamenu, kuomet į Kalnų parką teko su jais lipti. Jau pasimokiau. Esu anksčiau buvusi šioje vietoje kituose renginiuose, tad be tinkamų drabužių gali dingti ir nuotaika. Tikrai neprašoviau“, – džiaugėsi ji.

Paklausta, ar tokį įvaizdį ji pasirinkusi jautėsi savo rogėse, Monika neslėpė, kad ji mėgsta eksperimentuoti su savo išvaizda.

„Man stilius labai priklauso nuo nuotaikos – mėgstu ir elegantiškai apsirengti, ir visiškai swag. Šiandien yra visiškas swag. Atėjau tiesiog atšvęsti paskutinės vasaros dienos su savo mylimuoju – juk kas gali būti geriau“, – šypsojosi pašnekovė.

Daugelis M. Šalčiūtės veikla besidominčiųjų pastebėjo, kad mergina tapo reta pramoginių renginių ar vakarėlių dalyvė, tad šis jos vizitas koncerte – gana retas reiškinys. Pasirodo, kad viešumos Monika vengė sąmoningai.

„Man yra paūmėjusi nuotaikų kaita, artimas ratas žino, kad mane buvo apėmusi depresija, tenka su ja kovoti iki šiol. Dėl to ir nesinori rodytis viešoje erdvėje“, – DELFI sakė ji.

Nepaisant to, paskutinę vasaros dieną Monika praleido su šypsena ir laikydamasi su savo mylimuoju už rankų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)