Dabar žinoma atlikėja sako, jog norėtų atsikratyti bent 5 kg. „Manau, kad atsikratyti 5 kg būtų pats tas. Artėja koncertinis turas po Lietuvą, laukia daug koncertų ir reikia būti geros formos. Tačiau mes su Edgaru vienas kitą patraukiame per dantį ir pasijuokiame iš svorio, nors svarbiausia juk yra sveikata“, – sakė pašnekovė.

Socialiniame tinkle „Instagram“ jos mylimasis Edgaras Eidėjus neseniai paskelbė ir konkursą, kurio metu užsiminė, jog Natalija ketina lieknėti. Ir pati atlikėja pripažįsta, jog reikėtų kai kuriuos nesveikus maisto produktus pakeisti sveikesniais, o aktyvus gyvenimo būdas tikrai prisidės prie dailesnių kūno formų siekimo.

„Sakoma, kad reikia daug judėti, o mūsų gyvenime to tikrai netrūksta. Tačiau sportuoti aš nemėgstu. Iki 2 val nakties dirbame, o dabar dar grįžau prie puokščių kūrimo, todėl dienos darbai, atrodo, minučių tikslumu surašyti.

Jau dabar vilkdamasi sceninius kostiumus pastebiu, kad lieknėti reikia. Spalio 23-ąją iškeliausiu į turą ir, manau, tai taps priežastimi koreguoti gyvenimo būdą“, – kalbėjo ji.

Pastarąjį savaitgalį kartu su merginų grupe „YVALondone esančiame naktiniame klube „Roka“ koncertavusi N. Bunkė sako jau tuomet pastebėjusi, kad pasikeitus formoms teko keisti ir sceninę aprangą. Tai sukėlė nepatogumų. „Dar kartą pakartosiu – ne tie kilogramai yra svarbiausia, o gera savijauta, kurią aš turiu, todėl visa kita galima laisvai koreguoti pagal poreikius (šypsosi).

Pirmiausiai reikia mylėti save. Nesvarbu, kiek svertumėte. Kuo blogai sverti kiek daugiau, ar mažiau? Buvau laiminga ir būdama liesa, ir dabar. Tai nėra mano problema, jei kas mane vadins storule. Man viskas yra gerai ir esu laiminga. Nereikia daryti problemų jei jų iš tiesų nėra", - įsitikinusi ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (268)