Rugpjūčio 12-ąją prezidento patarėja savo romantiškus santykius su M. Majausku oficialiai patvirtino privačių interesų deklaracijose įrašydama jo pavardę bei pareigas.

Tokį pat žingsnį dar liepos 22-ąją žengė ir politikas M. Majauskas, Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai nurodydamas, kad naujoji jo širdies draugė yra Lina.

DELFI primena, kad žinia apie Seimo nario ir naujos jo mylimosios santykius paaiškėjo šių metų liepos 1-ąją, kai M. Majauskas savo socialiniame tinkle pasidalijo asmenuke, kurioje jis pozuoja kartu su L. Svidinskaite.

„Gera kartu“, – trumpai fotografiją komentavo 37-erių M. Majauskas. Tiesa, naujausią kadrą jis papildė širdelės simboliu.

Pasidalinus šia nuotrauka DELFI su M. Majausku bandė susisiekti jau nuo pat liepos 1-osios, tačiau politikas atsitvėrė tylos siena. Dėmesio šia tema vengia ir jo mylimoji Lina.

Nepaisant to, DELFI šaltinių teigimu, M. Majauskas ir L. Svidinskaitė santykius palaiko jau ne vienerius metus.

L. Svidinskaitė yra baigusi VU Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institutą, o dabar studijuoja teisę Vilniaus universitete. Prieš pradedant darbą G. Nausėdos štabe, Lina dirbo M. Majausko padėjėja Seime.

DELFI primena, kad minimas politikas anksčiau buvo vedęs Ievą Domarkaitę, tačiau praėjusių metų rugsėjį jiedu išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (240)