„Šiandien ryte Liudui pasakiau, kad man pradėjo slinkti plaukai“, – penktadienį per pietus instagrame rašė I. Burlinskaitė.

Tolesnėse instagramo istorijose matyti, kaip Indrė atidaro duris ir į namus įleidžia grįžusį mylimąjį – Liudas filmuoja, kokia žmonos reakcija jį išvydus.

Vėliau garsi nuomonės formuotoja paviešino trumpą vaizdo įrašą, kuriame matyti, kad jos mylimasis Liudas trumpai nusikirpo plaukus.

„Liudas sako: kas pirmesnis, tas gudresnis“, – pažymėjo I. Burlinskaitė.

Tuo tarpu ketvirtadienį LNK laidoje Indrė dar kartą papasakojo, kaip jautėsi išgirdusi diagnozę. Taip pat ji atsakė, kas jos ir Liudo nuomone galėjo paskatinti vėžio plitimą Indrės organizme.

„Ką darėme kitaip per pastaruosius metus? Tris kartus darėme pagalbinį apvaisinimą – praktiškai be pertraukos, vieną po kito, per vienerius metus. Nežinojom kažkokių rizikų, norėjosi turėti vaikelį čia ir dabar. Tas galimai galėjo išprovokuoti vėžį, mes to tiksliai nežinome, bet tai galėjo būti viena iš priežasčių“, – atvirai LNK laidoje kalbėjo Indrė.

Likus dienai iki pasirodant laidai Indrė pasakojo, kad jaučiasi gana silpna.

„Šiandien jaučiuosi truputį silpnesnė. Bet nenoriu gulėti namuose lovoje, tai bandau bent truputį įsivažiuoti į savo rėžimą ir kažką smagaus paveikti. <...> Kėliausi anksti, važiavau pasidaryti kraujo tyrimo. Turiu sekti rodiklius, kad jie nekristų. Jei pakris, reikės atstatinėti. Turiu save prižiūrėti. Po ilgo laiko pirmą kartą sėdau už automobilio vairo, šiandien esu super atsargi vairuotoja“, – kalbėjo Indrė.

Vėliau ji pridėjo, kad nuo savo močiutės kol kas slepia, jog serga sunkia liga.

„Dabar mes važiuojame aplankyti mano močiutės. Nors jaučiuosi silpniau, užėjo noras visus aplankyti. Beje, mano močiutė nežino mano diagnozės, ji tik žurnale buvo paskaičiusi, kad guliu ligoninėje. Pasakėm, kad ten darome tyrimus, bet kol kas, kiek įmanoma, gal pavyks išsaugoti šitą paslaptį. Televizija pas močiutę šiuo metu atjungta, į parduotuvę eiti negalima. Tai važiuojam pasirodyti“, – pasakojo I. Burlinskaitė.

Tuo tarpu praėjusios savaitės pabaigoje moteris dalijosi artimiausiais gydymo planais.

„Šiandien paskutinė diena, kai nakvosiu ligoninėje, rytoj pagaliau važiuosiu į namus. Labai labai laukiu, pasiilgau savo lovos. Aišku, viskas bus kitaip, nei buvo iki šiol, maistas bus kitoks.

Reiks labai saugoti savo imunitetą, labai teisingai valgyti. Nors chemoterapijos pirmasis kursas pasibaigė, bet gydymas tęsis nuolat, kasdien pilna vaistų, leidžiamų ir geriamų, po dviejų savaičių planuojamas antrasis chemoterapijos kursas.

O iki tol, tikiuosi, kad jausiuosi kaip šiandien. Nes pastarosiomis dienomis jaučiuosi žymiai sveikesnė“, – atskleidė I. Burlinskaitė.

Delfi primena, kad apie skaudžią žinią sekėjams pranešė gegužės 10 d., o po poros dienų nuvyko į Kauno klinikas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją