Ketina išsikraustyti į Ispaniją

Dėl planų išvykti kuriam laikui gyventi į užsienį J. Tvarijonaitė netgi atidėjo savo svajonę studijuoti žurnalistikos mokslus.

„Išvykti iš Lietuvos vasarą man būtų „griekas“. Tačiau rudenį su šeima planuojame pabūti užsienyje mėnesiuką kitą. Turime planų apsigyventi Tenerifėje, kur vaikas lankytų anglišką darželį. Ispanijoje šaltuoju metų laiku ne tik oras patrauklesnis. Ten žiemą ir gyventi kur kas pigiau, nei Lietuvoje“, - DELFI pasakojo J. Tvarijonaitė.

Po to, kai susilaukė sūnaus Tomo Juozapo, moteris buvo pamiršusi modelio karjerą. Tačiau sekmadienį 37-ąjį gimtadienį šeimos rate jaukiai paminėjusi televizijos laidų vedėjai prisipažino dar neatsisveikinanti su modelio karjera.
J. Tvarijonaitė

Majamyje prisimins modelio duoną

„Italijoje modelių karjera merginoms baigiasi nesulaukus 25 metų. Nors aš Milane dirbti pradėjau 26-erių. Tačiau tokius modelius galima ant pirštų suskaičiuoti. Gal jauniau atrodžiau pagal savo metus. Gal prie mano sėkmės prisidėjo tai, kad patekau į televiziją“, - svarsto Jurgita, ketinanti atnaujinti savo modelio veiklą.

„Kai su šeima vyksime į Majamį kopinėti medaus mėnesio, kurį po vestuvių teko atidėti metams, tikrai pasiimsiu savo nuotraukų knygą. Amerikoje modeliu galima dirbti iki pensijos. Ten amžiaus cenzo nėra. Agentūros nuolat ieško ir brandesnių modelių – ne tik kam per 30. Yra netgi senjorų modelių, - pasakoja Italijoje stulbinamą karjerą padariusi J. Tvarijonaitė. - Tačiau tokiu tempiu, kaip seniau, dabar aš jau nebegalėčiau dirbti. Iš traukinio bėgti į lėktuvą, iš viešbučio į viešbutį. Kai neturi šeimos, gali lakstyti po pasaulį. O dabar ir mano gyvenimas pasikeitęs, ir pati keičiuosi. Sveikatos nenebūtų tiek lakstyti. Kitas dalykas, nesu jau tokių metų, kad iš manęs darytų ką nori. Nebeleisčiau savęs tampyti už plaukų. (Juokiasi.) Pagaliau garbanos nuo fotosesijų atsigavo. Bet pavienių darbų susirasti būtų smagu.“
Jurgita Tvarijonaitė

Neketina apsileisti

Pasakodama apie savo gyvenimą Jurgita ne kartą yra užsiminusi ir apie šeimos pagausėjimą. „Vienu vaikučiu tikrai neketinu apsiriboti, o metai bėga. Jau keturiasdešimt ant nosies, reikia kažką daryti, - juokiasi ji. - Norėčiau iš karto dviejų lėliukų, bet ne viskas taip paprasta“.

Motinystės džiaugsmą atradusi žinoma moteris jau kurį laiką leidžia sau nedirbti. Visą save ji atiduoda sūnui ir šeimos židinio kurstymui.

„Iki trisdešimties negaminau, o dabar atradau aistrą gaminti. Jei būčiau 20-ties, tikrai studijuočiau kulinariją, - pasakoja J. Tvarijonaitė, dėl kurios pomėgio porą papildomų kilogramų priaugo ne tik šeimyna, bet ir ji pati. - Tikrai dėl to nepergyvenu. Visą gyvenimą valgiau tiek, kiek norėjau. Tik dirbant modeliu neretai nebūdavo laiko maitintis reguliariai. Tačiau neketinu apsileisti ir dabar. Jei sveriu 59,9 kilogramus – viskas gerai. Bet 60-ties ribos niekada gyvenime neperlipsiu.“
Jurgita Tvarijonaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)