„Turėjau ateromą, kuri visiškai nėra pavojinga, tačiau sukelia tam tikrą veido deformaciją. Jeigu fotografuodavausi, visada stengdavausi tą vietą paretušuoti. Be to, jeigu netikdavo kažkokios veido priemonės, kildavo uždegimas, ateroma padidėdavo. Jeigu viskas gerai – sumažėdavo ir tapdavo visai nematoma“, – „Delfi“ pasakojo Žiedūnė.

Dalyvaudama realybės šou, aktorė sužinojo apie kliniką, kur galėtų būti išspręsta ją kamavusi problemą. „Kreipiausi į specialistus, kurie pastebėjo ir kitų problematiškų vietų – ant rankų turiu lipomų. Šalinsime ir jas. Labai daug žmonių socialiniuose tinkluose rašė, kad ir juos kamuoja tos pačios problemos, tad man norėjosi parodyti, kaip lengvai ir greitai viskas pašalinama“, – sakė Ž. Mardosaitė.

Pašnekovė atvira – dalyvavimas „Dydžio evoliucijoje“ ją ne tik pastūmėjo atsikratyti odos problemų, bet ir įkvėpė labiau savimi pasitikėti.

„Mane labai įkvėpė moterys, kurios ten dalyvavo. Jos, kad ir kokių formų būtų, vis tiek visuomet gražios, pasitempusios ir savimi pasitikinčios. Tas jų pozityvumas mane labai užbūrė. Supratau, kad nėra čia ko kompleksuoti – privalau mylėti savo kūną tokį, koks jis yra. Svarbiausia – asmenybė ir tai, kaip savimi pasitiki. Visos mes, moterys, esame skirtingos ir viskas su tuo yra gerai. Jeigu ir netelpame į kažkokius standartus, tai standartai yra tik mūsų galvose“, – sakė ji.

"Dydžio evoliucija" dalyvių fotosesija

Nors tiek šou dalyvės, tiek žiūrovai nevengdavo pabrėžti, kad Žiedūnės kūno formos vargiai atitinka plius dydį, ji pati aiškina: „Nesu ir lieknas modelis“.

„Esu labai atvira įvairioms avantiūroms. Tad, kai pasiryžau dalyvauti projekte, net negalvojau, kad galiu netikti. Šį sezoną šou galėjo dalyvauti moterys nuo 38 dydžio. Mano drabužių dydis – 40-42. Žinoma, nesu „xxxl“, kaip merginos, dalyvavusios pirmame projekto sezone, tačiau šįkart žiūrovams buvo iš karto paaiškinta, kad formatas skirsis. Juk ir pavadinimas kitoks: nebe „(R)evoliucija“, o „Evoliucija“

Visokių kalbų buvo, tačiau žinant, kad mano ūgis yra 1,82 m., o krūtinė didesnė nei „a“ ar „b“, klasikiniu podiumu, kuriuo eina smulkios, nedidelį biustą turinčios merginos, eiti aš tikrai negalėčiau. Tai reiškia, kad galiu atitikti „Plius dydžio“ modelių standartus. Man net minties nebuvo, kad manęs ten nesupras“, – tikino pašnekovė.

Į Žiedūnę nuo pačių pirmųjų šou laidų buvo dedama daug vilčių, kadangi jos specialybė – aktorystė. Tačiau dalyvė neretai sulaukdavo pastebėjimų, kad ji ne iki galo išnaudoja savo patirtį ekrane bei teatro scenoje.

„Užduočių įgyvendinimui nebuvo skiriama ypatingai daug laiko. Be to, prisidėdavo įtampa, konkurencija tarp merginų. Esi pastatoma į tokią poziciją, kurioje tiesiog pamiršti savo aktorystės įgūdžius ir tampi kovotoju, kuris, norėdamas laimėti, imasi įvairių priemonių. Žiūrėdama laidą, aišku, galvojau, ką galėjau daryti kitaip. Tačiau tikrai dėl nieko savęs nesmerkiu ir nesigailiu dėl jokių savo pasirinkimų. Vis tiek viskas buvo gerai – aš buvau finale, kur užėmiau trečią vietą ir tai yra be proto smagu. Neslėpsiu, tikėjausi laimėti, tačiau, matyt, konkurenčių noras buvo didesnis“, – komentavo šou dalyvė.

Grįžusi į realybę, Žiedūnė ir vėl kibo į darbus. Šią merginą galbūt esate matę ne tik ekrane, bet ir bičiulių vestuvėse ar kituose renginiuose. Ji jau kurį laiką užsiima savo verslu – šventišką nuotaiką keliančiu šampano taurių piramidžių šou „Stiklas ir burbuliukai“. Jaunieji šią programą kartais renkasi vietoje įprastų fejerverkų ar ugnies šou.

„Nuo 17-18 metų pradėjau dirbti kavinėse ir baruose, nes man visada reikėdavo papildomo pajamų šaltinio. Metai iš metų tobulėjau – kad ir kuriame gyvenimo etape buvau, kad ir kur gyvenau, visada darbavausi kavinėje arba bare. Dirbau ir tuomet, kai Šiauliuose mokiausi aktorystės. Paskutiniame kurse tapau vieno Panevėžio baro direktore. Ten išmokau labai daug. Tuo pačiu – ir statyti piramides.

Tuomet žmonės pradėjo individualiai mane kviesti į savo šventes. Niekada negalvojau, kad išėjusi iš paskutinio darbo bare paskui dar kažką su tuo siesiu. Tačiau, kadangi jau turėjau sukaupusi šiokį tokį bagažą, nusprendžiau atidaryti internetinį tinklapį, kuriame žmonės galėtų matyti nuotraukas ir, esant reikalui, užsakyti mano paslaugą į savo šventę.

Šį puslapį susikūriau prieš metus, maniau, kad tai bus tiesiog papildomos pajamos. Tačiau susidomėjimas buvo labai didelis. Žmonės net ėmė klausinėti, ar aš vedu renginius, ar rengiu šampano staliukus po tuoktuvių ceremonijos, ar planuoju šventes, patariu nuotakoms ir t.t. Taigi, kilo daugybė minčių, kaip šį verslą praplėsti... Ypatingai tai pasiteisino dabar, kai per karantiną visi vaidmenys tiek teatre, tiek televizijoje buvo sustabdyti. „Stiklas ir burbuliukai“ dabar yra tai, iš ko aš gyvenu. Šiemet užsakymu turiu jau beveik visiems savaitgaliams ir dar kitiems metams. Labai dėl to džiaugiuosi“, – kalbėjo pašnekovė.

Žiedūnė tikisi, kad bėgant laikui jos veikla taip išsirutulios, kad jos klientai galės užsisakyti viską, kas susiję su šventėmis. Jau dabar žinoma aktorė veda vestuves, turi savo komandą, kurioje – muzikantai ir vedėjai.

„Man norisi išspausti iš dienos viską, kas įmanoma. Dirbu individualiai, niekam nepriklausau, tad iš vienos pusės tai yra gana sudėtinga, nes svarbu nuolat save kontroliuoti, tačiau iš kitos pusės, aš esu užsibrėžusi nuveikti kažką, kas man per dieną atneštų vieną kitą eurą ir, jeigu man pavyksta, jaučiuosi labai laiminga.

Štai karantino metu, kai nelabai buvo ką veikti, sugalvojau pradėti filmuoti tiesiogines transliacijas instagrame, kur kiekvieną savaitę kalbinu skirtingus žmones, su vestuvėmis susijusiomis temomis. Tad labai kviečiu pasižiūrėti“, – paragino pašnekovė, instagramo paskyroje „Stiklas ir burbuliukai“ vedanti „Vestuvių užkulisių“ pokalbius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)