„Matėme, kai atvyko greitoji ir policija, kai įvykio vietą aptvėrė. Pačios nelaimės neišvydau, nes tuo metu buvau miegamajame, o jo langai – į gatvės, ne kiemo, pusę.

Išgirdau, regis, penkis šūvius, nors skaičiau, kad jų buvo septyni. Natūralu, Kalėdų laikotarpis – pamaniau, kad fejerverkai...“ – pasakojo R. Cicinas ir pridūrė, kad jį apie įtartiną medicinos darbuotojų ir policijos pareigūnų susibūrimą kieme informavo žmona.

Kas iš tiesų nutiko po R. Cicino langais, jis sužinojo tik iš naujienų portalų. Atlikėjas nustebo sužinojęs, kad tragiškos lemties auka – jo kaimynas. Ir ne bet kas, bet žinomas bušido kovotojas R. Morkevičius.

„Remigijaus nepažinojau, net nežinojau, kad jis gyvena gretimame name“, – sakė R. Cicinas.

Ar praėjusio vakaro įvykiai neįbaugino estrados princo? Anot Ryčio, jo daugiabutyje, esančiame Baltų prospekte, jau būta skaudžių nelaimių. Prieš ketverius metus žiniasklaidoje plačiai aprašytas gaisras Baltų pr. daugiabutyje pasiglemžė jauno vyro gyvybę, 11 žmonių buvo sužeista.

„Yra, kaip yra, nė vienas iš mūsų nesame apdrausti nuo tokių dalykų. Pasaulyje irgi vyksta baisių dalykų. Žinoma, labai nesmagu, gaila Remigijaus šeimos. O ir žmonėms sudrumstas Kalėdų laikotarpis. Nelinkėčiau niekam tokio dalyko“, – teigė R. Cicinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)