Dainininkas intrigavo sakydamas, kad itin dramatiški dainos, kurioje kalbama apie skaudų išsiskyrimą, žodžiai atspindi vieną jo gyvenimo periodų.

Laidoje „Delfi premjera“ Jurijus nupiešė tą vakarą, kuomet jo dainų tekstų knygelėje nugulė šios dainos žodžiai.

„Aš atsimenu puikiai, kad pasiėmiau gitarą ir pradėjau groti akordais. Tai mane ramina. Pirmasis sakinys, kurį parašiau – „Su ašaromis akyse atšliaužiu pas tave“.

Tai toks momentas, kuomet nori, kad žmogus patylėtų, išklausytų viską, ką tu nori pasakyti. Tada tyloje išeitum tuo pačiu pareikšdamas, kad viskas baigta“, – kalbėjo J. Veklenko, pridurdamas, kad yra linkęs į būtent tokią santykių baigtį ir atgal niekuomet nesigręžioja.

Nauja Jurijaus daina prasideda fraze „Visa kita jai atleisiu – to pamiršti negaliu“. Atlikėjas prasitarė, ko iš tiesų niekada neatleistų savo antrai pusei. „Išdavystės tikrai neatleisčiau“, – sakė Jurijus, prisipažindamas, kad tai jam jau yra tekę patirti. – Begėdė“.

Paklaustas, ar santykiuose yra linkęs į romantiką, atlikėjas neslėpė, kad kartais antroji pusė turi jam apie tai priminti.

„Kartais pats susiprantu, o kartais būnu tas tipinis vyras, kuriam reikia trinktelti per galvą. Kai labai noriu, būnu romantiškas, galiu padovanoti gėlių.

Kai kažkas labiau patinka, tikrai mėgstu pradžiuginti kažkokiomis smulkmenomis. Tikriausiai ir patys didžiausi snobai tampa romantikais, kai nori parodyti dėmesį“, – sakė J. Veklenko.

Visą pokalbį su Jurijumi išvysite čia:

Vis dėlto pats savęs snobu pašnekovas nepavadintų. O vaidindamas naujausiame vaizdo klipe susidūrė ir su tokiomis jautriomis vietomis, kad šias teko iškirpti.

„Emocijos liejosi per kraštus. Matyt, per daug įsijaučiau. Dėl to, kokia aplinka filmavimo metu buvo sukurta, man atrodė, kad kažkur dingo kameros ir aš pradėjau vėl atsiminti tai, kas nutiko, kai rašiau šios dainos žodžius. Per daug intymu ir asmeniška. Bendru nutarimu nusprendėme to nerodyti“, – prisipažino Jurijus.

Tiek tiesioginių transliacijų metu, tiek po straipsniais ar nuotraukomis socialiniuose tinkluose gerbėjos Jurijų liaupsina dėl išvaizdos. Vyras kuklinasi, tačiau neslepia, kad išgirsti komplimentų jam malonu.

„Aš suprantu, kad yra to patrauklumo moterims. Ir aš tikrai dėl to nepykstu (juokiasi.). Tačiau čia tik fizinė išvaizda, kuri dienos pabaigoje pasako labai mažai. Svarbiausia, kas yra galvoje“, – įsitikinęs Jurijus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)