Be A. Valinsko jaunesniojo, laidoje apie vaikų auklėjimą dalyvauja Artūras Zuokas, Liveta Kazlauskienė, Ingrida Kazlauskaitė, Kazimieras Uoka, Janina Zvonkuvienė.

A. Valinsko sūnus prisipažino ne kartą gavęs diržo nuo tėvo - už prastus pažymius, savidisciplinos trūkumą. Rūtai Mikelkevičiūtei laidos metu kalbant A. Valinsko sūnui, susidarė įspūdis, kad ši pavardė jam trukdo gyventi.

„Ne tiek daug ir trukdo, nes pasataruosius metus gyvenu užsienyje, ten pavardė „negroja", - atsakė šou pasaulio blizgesiu nesižavintis, kariuomenėje kol kas eilinio laipsnį turintis vaikinas.

Paprašytas situaciją pakomentuoti, A. Valinskas pakeitė temą ir prie diskusijos prisijungti pakvietė kitus pašnekovus.

Vėliau paprašytas pakomentuoti situaciją, jei pavyzdžiui jo sūnus prisipažintų esąs gėjus, A. Valinskas jaunesnysis pademonstravo savo toleranciją: „Taigi čia tas pats kaip ir pranešti, kad akys žalios!"

Jaunas karys savo vaikų neauklėtų taip, kaip jį auklėjo tėvas. „Keisčiau tam tikras priemones. Tas pats diržo ėmimas arba tam tikri pokalbiai. Kai mokiausi, tėvų nebuvo, nebuvo, nebuvo namuose... Diržo ėmimas visada yra kraštutinė ir nereikalinga priemonė", - nedangstydamas gandų apie reiklią A. Valinsko auklėjimo metodiką sakė A. Valinskas jaunesnysis.

Filmavime dalyvavęs Vilniaus savivaldybės meras A. Zuokas tvirtina esąs labai griežtas tėvas, bet vaikų nemuša. Tuo tarpu visi trys mero vaikai kiek vengia viešai tarti savo pavardę ir paklausti svetimų žmonių, kuo užsiima tėveliai, mėgsta atsakyti, kad jie dirba vairuotojais.

Naujienų portale DELFI - filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (317)