Šią vasarą Klaipėdoje renginių organizatoriaus Jevgenijaus Sokolovo iniciatyva įkurtoje unikalioje renginių erdvėje „Šiaurinis ragas“ jau spėjo pasirodyti ne vienas žinomas šalies atlikėjas, o miestiečiams ir miesto svečiams tapo jaukia, ribotą skaičių klausytojų talpinančia kokybiškos muzikos oaze. Šią savaitę renginių ciklą pratęs Natalija Bunkė, Jazzu bei grupė „8 Kambarys“.

Rugpjūčio 7 dieną, penktadienį į sceną žengsiančios atlikėjos Jazzu laukia daugybė gerbėjų. Visuomet romantiški, tikri ir daugybe hitų pripildyti koncertai nepalieka abejingų ir neleidžia suabejoti, kad atlikėja šalyje populiarumo viršūnėje, rašoma pranešime spaudai.

Pasak dainininkės, ji koncertų išsiilgusi, o pasirodyti Klaipėdos scenoje didelis džiaugsmas, nes čia praleido didelę dalį savo vaikystės.

„Aš irgi koncertų labai išsiilgusi, visur, visokių. Pasiilgau žmonių iš esmės. Neskirstau į geresnę ir blogesnę publiką, man yra tiesiog žmonės, kuriems aš esu be galo dėkinga, kad jie manęs klauso ir supranta mano muziką, kad mes galime susitikti šioje gražioje dimensijoje. Klaipėdoje praleidau didelę dalį savo vaikystės, čia pirmą kartą ir įsimylėjau – daug gražių prisiminimų. Vasara, jūra, muzika ir laimingi žmonės – visi komponentai stebuklui įvykti!“, – pasakoja Jazzu.

Paklausus atlikėjos apie praėjusį karantiną bei tai, kuo gyvena šiuo metų, viena ryškiausių šalies atlikėjų buvo atvira – tikisi, kad viskas greitai pasimirš ir vėl grįšime į seną ritmą.

„Man karantinas buvo visoks, tikrai nebuvo tik gėlytės, džiaugsmas ir kūryba. Tai labai sunkus emociškai ir psichologiškai metas, kuris, tikiuosi, labai greitai pasimirš ir vėl grįšime į savo ritmą. Man kūrybai karantino tikrai nereikėjo, aš ja gyvenu ir kvėpuoju jau eilę metų. Šiuo metu daugiausiai rašau poeziją – gilią, tamsią.

Pradėjau įrašinėti ir naują albumą – duodu sau viso pasaulio laiką, nes tas laikas jau įgijęs visai kitokią prasmę. O šnekant apie šį koncertą, klausytojai girdės mano visus hitus, pora pasikeitimų, bet iš esmės, man rodos, nieko žadėti nebereikia – mano klausytojai puikiai žino, kad visus jausmus ir grožį mes kursime drauge, kad kiekvienas koncertas – skirtingas, bet stebuklingas“, – džiaugiasi dainininkė.

Nėra paslaptis, kad Jazzu – viena daugiausiai hitų turinčių atlikėjų, kurios koncertuose dainas kartu dainuoja ir sausakimšos arenos. Pasak kūrėjos, tai labai geras jausmas, be kurio būtų sunku įsivaizduoti kūrybą.

„Jausmai – patys geriausi, kaip gali būti kitaip, kai jautiesi reikalinga, suprasta ir mylima? Noriu, kad mano klausytojai žinotų, kokie reikalingi jie man yra ir kad niekada nenustosiu jiems kurti. Be jų nebūtų nei mano muzikos, nei manęs“ , – atvirauja moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)