„Tai ką, draugai. Niekada nebūčiau pagalvojęs, kad jūsų pas mane tiek daug – net septyniolika tūkstančių. Galėčiau pasakyti, kad jaučiuosi labai dėkingas, bet tie žodžiai, žodžiai... Geriau papasakosiu, kas nutiko per pastarąsias dienas ir galbūt tai paaiškins daugiau.

Aš gavau šimtus laiškų iš žmonių, kuriems likimas skyrė panašius išbandymus. Vieni patys serga, kiti rūpinasi sergančiais vaikais ar artimaisiais ir visus šiuos laiškus vienija bendra mintis – galima išgyventi bet kokį skausmą jei gali juo pasidalinti, arba tiesiog pasipasakoti.

Realiai istorija, kuria pasidalinau facebooke – tai vieno žmogaus, Stano pasakojimas, niekuo nesiskiriantis nuo kitų, panašaus likimo žmonių pasakojimų. Ypatinga šią istoriją padarėte jūs komentuodami, dalindamiesi, spausdami „patinka“ ir nelikdami abejingais. Jūs ne vien man linkėjote sveikatos ir stiprybės, bet ir visiems su panašia liga susiduriantiems žmonėms. Jūsų dėka geriau pasijautė tūkstančiai“, – nuoširdžiai dėkodamas sakė jis.

Savo įraše atlikėjas taip pat pridūrė, kad dabar jo sveikata yra puiki ir nerimauti nėra reikalo. „Ir labai panašu, kad viskas bus gerai“, – rašė jis.

„Niekam nieko nesakiau. Nusprendžiau palaukti, kol paaiškės tiksli diagnozė ir perspektyvos. Žiūrėjau į besišypsančią žmoną ir buvo siaubingai gaila, netrukus viskas pasikeis. Po kelių dienų prasidėjo tyrimai, onkologai, ir t.t. Sužinojau, kad man kraujo vėžys - limfoma. Pasakiau namiškiams ir jau netrukus prasidėjo chemoterapija.

Man paskyrė šešis intensyvius kursus kas dvi savaites. Kas kartą žygiuodamas į ligoninę negalėjau patikėti, kad tai vyksta su manim, jaučiausi kaip "Breaking Bad" serialo herojus. Ir nors baisiausia chemoterapijos dalis buvo pats pavadinimas - "radikalusis gydimas", niekam nelinkėčiau to patirti. Po pirmų kursų ėmė slinkti plaukai", - pranešdamas apie savo diagnozę pastarąjį penktadienį rašė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)