„Pusė, kurios beveik nerasi feisbuke.

Manau, kad daug kas tą pusę turi. Nėra madinga rodyti savo liūdesį ar iškilusius sunkumus bei abejones. Socialiniai tinklai tapo išpūsto pasigyrimo platformomis.

Nors, kiek supratau, pirminė mintis buvo greitesnis ir patogesnis žinių apsikeitimas, visapusis bendravimas.

Žinot ką, aš perlipsiu vieną iš savo baimių ir pasakysiu, kad ne, šiuo metu aš nesijaučiu laimingas, nesijaučiu atradęs, nesijaučiu kupinas energijos.

Taip, daugelis simptomų rodo, kad tai depresija (nuvalkiotas terminas, kuris dažnai maišomas su tiesiog lengvu liūdesiu). Ne, aš nesu geresnis nė už vieną iš jūsų. Nežinau nė vieno geresnio žmogaus už kitus. Kiekvienas yra unikalus savaip. Tiesiog vieni labiau priimtini, nei kiti.

Taip, aš pakankamai daug žmonių unfollow'inau vien dėl to, kad negriaužčiau savęs žiūrėdamas į jų keliones, šypsenas, naujus namus ar pirkinius. Kai norėsiu pasidomėti jais, tik tuomet ir užeisiu į jų paskyras.

Kalbėdamasis su draugais supratau, kad ne vienas aš taip jaučiuosi. Kad daugelis įkliuvę į pasigyrimo, lyginimosi ar lenktyniavimo pinkles.

Žinot ką, laikas išsilaisvinti. Laikas bent po truputėlį daryti pokyčius. Ir pradėti nuo savęs. Aš pradedu. Mieli draugai, aš sakau atvirai ir nebijant – šis laikotarpis man nėra lengvas. Aš nenoriu lenktyniauti.

Aš noriu bendrauti. Ir man jūs patinkate tuomet, kai neuždengiate jokią savo pusę. Nulipkime nuo pjedestalų ir atsisėskime šiltiems pokalbiams ant suoliuko. Linkiu mums visiems tikros vidinės ramybės“, – rašė V. Valiukevičius.

Netrukus žinomas vyras sulaukė daugybės palaikymo ir padėkų už drąsą kalbėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)