Savo pasipiktinimą dėl susiklosčiusios situacijos Deimantutė išreiškė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Moteris tikino, jog kalbos apie neva pakeistą lytį taip suglumino jos mylimąjį, jog šis atsitvėrė tylos siena.

„Turiu pasisakyti viena dalyką.. Esu tikrai šiuo metu nuliūdusi. Kai susipažįsti su tikrai maloniu, geru vyru, kuris yra ir žymiai vyresnis, ir, lyg, subrendęs, rodo tau meilę, savo visą širdį, jausmus ir t.t, ir tu jam irgi... Po kiek laiko nebegirdi nieko iš žmogaus ir savęs klausi: „ką aš blogo padariau?“.

Pasiklausus, kas ne taip, gauni tokį atsakymą: „neberašiau tau, nes kai ką sužinojau internete apie tave ir man kilo daug klausimų ir t.t.“

Iškart supratau apie ką eina tema, nes nebe pirmas kartas, kai tai girdžiu iš vyrų pusės“, – mintimis su paskyros sekėjais ir gerbėjais dalijosi Deimantutė.

Moteris pridūrė, jog buvusį mylimąjį pasiekė jau kurį laiką sklandančios kalbos, jog Deimantutė neva iš tikrųjų yra vyras. Tiesa, Deimantutė kategoriškai neigia tokio pobūdžio kalbas ir vadina jas bjauriu melu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (406)