Situaciją bičiuliams ir gerbėjams S. Stavickis nupasakojo „Facebook“ paskyroje:

„Prieš porą savaičių aikštelėje parkuodamas savo automobilį kliudžiau kitą automobilį. Liko nežymus įbrėžimas, bet palaukiau automobilio savininko, surašėme auto įvykio schemą. Atsisveikindamas savininkas labai dėkojo – „Ačiū už sąžiningumą, pats gal tik vėliau pastebėčiau“. Nustebau, kaip galima kitaip pasielgti? Čia kaip ir viskas aišku.

Kaip galima kitaip – sužinojau vakar. Išėjau vakare iš studijos ir pamačiau štai tai (nuotraukoje). Kaltininkas pasišalino. Bet čia visai ne apie jį. Prie manęs priėjo žmonės ir sako – „Matėm kaip viskas įvyko, užsirašėm numerius, galim paliudyti“. Jie laukė manęs ilgą laiką, kad papasakotų. Atvykus pareigūnams, vienas iš laukusiųjų sugaišo dar valandėlę viską pildydamas kaip liudytojas.

Netiesa, kad sąžiningas ir pilietiškas elgesys kažkokia fantasmagorija, vat tie, kurie elgiasi kitaip – „kosmonautai“, - savo paskyroje rašė S. Stavickis-Stano ir pridūrė, jog vasaris - atradimų mėnuo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)