Metų debiutante tapo dainininkė Irūna Puzaraitė, už tai, kad pagaliau suaugo, išsipynė kasas, tapo soliste, aktore ir erotiniu žurnalų viršelių modeliu.

Metų sugrįžtuvių nominacijoje triumfavo Inga ir Arūnas Valinskai, už tai, kad iš politikos vėl grįžo į pramogų verslą.

Metų pora pripažinti pernai dukrelės susilaukę Daina ir Antanas Bosai, o metų kelione tapo Žilvino Grigaičio kelionė aplink pasaulį pirmąja klase. Tiesa, pats laimėtojas statulėlės atsiimti neatvyko, nes kaip ir pridera tokiam užimtam asmeniui, vėl buvo išvykęs.

Metų kapituliacija buvo pripažintas verslininko Kęstučio Verslovo pasipiršimas gyvenimo draugei Ramunei Piekautaitei. Tam jis pagaliau ryžosi po 18 metų bendro gyvenimo.

Viršelio mergina daug kam tikėtai buvo pripažinta studentė Agnė Jagelavičiūtė. Per dešimtmetį moteris pakeitė ne vieną amplua, bet tai nesutrukdė jai papuošti „Žmonių“ viršelį net dešimtį kartų.

Metų projekto autoriumi tapo Egmontas Bžeskas atradęs save Indijoje ir nutaręs ten pradėti verslą.

Pagrindinės nominacijos - „Metų žvaigždė“ nugalėtoją rinko ne siaura komisija, o žmonės. Anot jų, ryškiausia praėjusių metų žvaigždė – Natalija Zvonkė.

TV šou buvo kupinas staigmenų ir netikėtų pasirodymų. Po sceną važinėjo kabrioletas, lijo lietus, tryško liepsnų fontanai. Tai, kad Ona Kolobovaitė dainavo drauge su Andriumi Butkumi, neturėtų stebinti nieko. Nuostabu tai, kad jie, dalyvaudami svarbiame LNK šou, pasirodė TV3 eteryje. Sensacija galima vadinti ir bendrą dviejų didžiausių konkurenčių – merginų grupių „YVA“ ir „69 danguje” pasirodymą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją