Tai, kad kalytė Juma ieško namų, viename naujienų portale pirmiausiai pastebėjo Jurga Anusauskienė, ant kojų sukėlusi visus namiškius. Tos pačios dienos vakarą kalytė jau bėgiojo Jurgos ir Ričardo Anusauskų namuose.

„Juma - pilnavertis mūsų šeimos narys. Ji mus džiugina kiekvieną dieną! Kartais, kai iš per didelės meilės mes ją per daug vadiname "katinėliu" arba "zuikeliu", ji iškrečia šunybę, bet tik tam, kad primintų apie savo prigimtį,“ - juokiasi J. Anusauskienė.

Pasak, žinomos moters, nors Juma ir neveislinė, ji yra nepaprastai protinga, nuovoki, smalsi, graži ir linksma. „Juma yra puikiausias pavyzdys, jog šunelis iš prieglaudos yra tikrai ne prastesnis už pirktą „su popieriukais“, - sako ji.

Vasara - ne visiems atostogų metas ir jau nuo antradienio Juma droš į mokslus. „Trečiajame „Žvaigdžių duetų“ sezone, kuriame Evelina dalyvavo kartu su Leonardu Pobedonoscevu, susipažinome su Džeraldu Striaupiu. Tad dabar nusprendėme Jumą dresuoti pas jį. Džeraldas šiuo metu yra policijos departamento kinologijos skyriaus viršininkas ir labai mielai sutiko mums padėti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją