Pastaruoju metu žvelgiant į I. Puzaraitės-Čepononienės „Instagram“ paskyrą galima vis dažniau išvysti, kuo šiuo metu gyvena žinoma dainininkė.

Vienoje naujausių nuotraukų Irūna pademonstravo damos įvaizdį ir suapvalėjusį nėščiosios pilvuką, kurį ji yra apjuosusi savo rankomis.

„Bus ką vaikams papasakot... Laukiu tavęs su muzika“, – į savo būsimą vaikelį kreipėsi Irūna.

Tokį moters komentarą šalia nuotraukos sufleravo faktas, kad net ir nėštumo metu dainininkė neatsisako darbų.

Praėjusį savaitgalį, tuomet kai buvo patalpinta minima nuotrauka, Irūna kartu su scenos partneriu Mariumi Jampolskiu koncertavo Istorinės Lietuvos Respublikos Prezidentūros kiemelyje Kaune, kur buvo paminėtas jau 145-asis prezidento Antano Smetonos gimtadienis.

Šia proga Irūna pasipuošė juoda suknele su žvyneliais.

Dainininkė klausytojams tą vakarą pademonstravo ir kitą įvaizdį – plunksnomis puoštą suknelę bei dailią skrybėlaitę. „Dama iš praeities“, – savo stilių apibūdino Irūna.

Žinią, kad su vyru, kariškiu Roku Čepononiu laukiasi antros atžalos, Irūna pranešė birželio pradžioje, kai socialiniame tinkle „Instagram“ ji paviešino nuotrauką, kurioje matyti suapvalėjęs pilvukas. Naujieną papildė ir įrašas, kuris tik patvirtino šią džiugią žinią.

Irūna greitai sulaukė daugybės paspaudimų „patinka“ ir sveikinimų. Šeimai gerbėjai ir draugai linkėjo laimės ir negailėjo gražių žodžių.

Dar visai neseniai DELFI kalbinta Irūna pasakojo apie antrąjį vaikelį, kuris tuomet buvo tik planuose.

„Aš esu už jaunus tėvus, manau, kad esu dar jauna moteris. Matau, kaip kartu auga sesers vaikai ir, manau, kad tai yra puikus pasirinkimas. Žinoma, tai tikrai nėra lengva, bet pasirengčiau tam ir tikrai norėčiau, kad vaikučiai augtų kartu“, – planais balandį dalinosi dainininkė.

Šiuo metu dvejų metukų sūnelį Torą su vyru auginanti Irūna sakė, kad vaikelis pakeitė jos gyvenimą.

„Vaikas labai pakeitė visą dienotvarkę. Tačiau jis ją pakeitė į gera, nes man gimė labai geras vaikas. Aš kaifuoju, nes jis labai ramus. Aišku, visko būna, jau charakteris lenda po truputėlį, bet, manau, kol kas puikiai susitvarkau, o kad ten naktį kokią jis nemiega, tai man nėra sunkumas, tai pasiryžimo klausimas. Bet kurioje situacijoje taip yra, reikia pasiryžti“, – pasakojo ji.

DELFI primena, kad Irūna už mylimojo kariškio Roko ištekėjo privačioje vestuvių ceremonijoje Druskininkuose 2016-aisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)