Prieš kelerius metus Monika pradėjo verslą – Šiauliuose įkūrė dvi kavines ir ten, rodos, jautėsi geriau nei scenoje. Vis tik verslas žlugo ir liko milžiniškos skolos. Tuo metu antrą šeimą sukūrusi M. Katunskytė nesulaukė vyro paramos, tad susikrovė lagaminus ir emigravo į Didžiąją Britaniją

„Neįsivaizduojate, kiek aš ašarų išliejau važiuodama, kad palikau mamą ir vaikus, – pasakojo Monika. – Bet aš privalėjau išvažiuoti.“ Moteris tikina, kad jei ne ši emigracija, jos būtų laukęs teisiamųjų suolas: „Žinojau, kad manęs nieko gero nelaukia. Teismai, skolų išmušinėjimas. Ar man to reikia?

Pirmaisiais emigracijos metais Monika dirbo ne itin malonius darbus viešbučiuose bei fabrikuose. Vis tik po metų situacija pagerėjo, ji pradėjo dainuoti, taupyti pinigus skoloms ir vis dažniau grįžti į Lietuvą aplankyti vaikų.

Emigruodama Monika Lietuvoje paliko vos mokyklą pradėjusį lankyti sūnų ir vienerių metukų dukrą. Sūnų ji paliko savo mamos ir buvusio vyro Kęstučio globai, o dukrą – tuometiniam vyrui Kirilui.

Šiuo metu M. Katunskytė neslepia – vyras padėjo sužlugdyti jos verslą švaistydamas sunkiai uždirbtus pinigus ir paliko ją su milžiniškomis skolomis. Iškilus problemoms, jis nesiėmė jų spręsti, viską paliko ant Monikos pečių. Anot jos, tada ji viską ir suprato, kad šis vyras jai ne pakeliui, tačiau oficialiai buvo su juo susituokusi ir emigracijos metu.

„Šis žmogus man niekada neištiesė pagalbos rankos“, – buvusį vyrą Kirilą apibūdina Monika. Skyrybos dokumentus pora pasirašė prieš kelias savaites. Kartu jie gyveno dvejus metus.

Pasak Monikos, jai labiausiai gaila, kad jos šiuo metu jau trejų metukų dukra liko gyventi su savo tėvu Rygoje. Dabar, pasibaigus skyrybų procesui, M. Katunskytė pradės kovą dėl mergaitės globos. Interviu metu ji tikino, kad tai skaudžiausia, kas jai galėjo nutikti.

Pirmą kartą Monika ištekėjo būdama vos dvidešimties. Tąkart ji susituokė su gerokai vyresniu Kęstučiu, pora netrukus susilaukė sūnaus. Po trejų metų santuoka žlugo. Dar po dvejų metų ji antrą kartą prisiekė amžiną meilę. Deja, šie santykiai truko vos dvejus metus.

Rugsėjį vienoje televizijos laidoje M. Katunskytė pasakojo, kad jos širdyje gimė šilti jausmai taip pat emigracijoje gyvenančiam tautiečiui. Šiuo metu apie naujus jausmus Monika tyli.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (318)