Paprastai radijo klausytojus iš lovų verčia nuotaikingas Aisčio Mickevičiaus ir M. Stasiulio duetas, bet šįkart su misija tvarkėsi vienas pats M. Stasiulis, nes Aistis ėmė ir pradingo.

Praėjus valandai nuo vienišos eterio pradžios, M. Stasiulis neapsikentė ir A. Mickevičiaus paskyroje parašė skelbimą: „Jeigu šis žmogus pas jus miega - žadinkit ir vežkit į darbą, nes jo dar nėra."

Apie 10 valandą apsireiškė ir paskyros savininkas - kur miegojo ir kodėl kažkas nesiskubino jo į darbą atgabenti taip ir liko neaišku, o gal ir nesvarbu, nes tikroji vėlavimo priežastis - rinkiminiai vargai.

„Laksčiau po partijų štabus", - maloniai kolegai prie skelbimo paaiškino Aistis.

„Atėjo. Buvo tylus ir susimąstęs, gal net kiek įsitempęs... Sakėsi miegojęs štabe ir nubudęs su kokia tai Neringa ir jos teta...", - internautus nuramino originaliai Boso dienos proga „pasveikintas" Mindaugas.

„Dėl rinkimų rezultatų pergyvenau, ilgai užmigt negalėjau, tai ir pramigau. Dėl Lietuvos. Susijaudinau, nes ne už tokią Lietuvą kovojom", - dievagojosi laidų vedėjas. Jo viršininkas ir kartu kolega M. Stasiulis sako esąs nustebintas ilgam.

„Na, tai tiesiog spjūvis į veidą. Už tai, kad taip savotiškai pasveikino mane Bosų dienos proga, paskyrėme jam bausmę - aštuoniolika rykščių. Ji greičiausiai bus įvykdyta rytoj tiesioginiame eteryje", - DELFI pažadėjo M. Stasiulis.

Kiek surimtėjęs Aisčio bosas DELFI paaiškino, kad per trejus darbo metus rytinėje laidoje Aistis pramiegojo vos keletą kartų: „Būtų galima suskaičiuoti ant keturių žmonių pirštų."

Aistis Mickevičius, Mindaugas Stasiulis ir Gintas Vaičikauskas
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)