Antonovų šeimą apipylė dovanomis

S. West Macaulay šeimą aplankė kartu su televizijos laida KK2. Prieš televizijos kameras moteris, pamačiusi, kaip gyvena daugiavaikė šeima, pernai susilaukusi mažiausio šeimos nario, net apsiverkė. „Noriu padėti žmonėms, nesu plastinių operacijų auka, mano pagrindinė misija – padėti paprastiems žmonėms“, – kalbėjo Sandra.

Sandra Rimos šeimai atvežė daugybę maišų, kupinų įvairiausių drabužėlių bei vaikiškų žaislų. Taip pat dovanojo ir užuolaidų, patalynės ir net mikrobangų krosnelę.

Vidas Antonovas su žmona Rima

Pamačiusi, kaip gyvena Antonovai, Sandra nustebo: „Jėtau, kokia graži ir gausi šeima pas Jus. Žinokit, matosi, kad jūs Lietuvą labai mylit, bet kažin, ar ta Lietuva taip jums tuo pačiu atsako?“

R. Antonovienė nustėro: ten suplyšę, nutampyti škarmalai

Praėjus kelioms savaitėms po reportažo, R. Antonovienė neslėpė nusivylimo. „Atvežė krūvą maišų. Sakė, kad ten rūbai, užuolaidos, medžiagų atraižos. O atidariusi pasibaisėjau. Ten suplyšę, nutampyti skarmalai ir batai, – DELFI pasakojo Rima. – Aš nustebau, vaikai pravirko, kaimynai juokėsi, o atliekų vežėjai keiksnojo Šiaulių milijonierę už tai, kad ši savo šiukšles suvežė į Radviliškį jiems.“

Daugiavaikė mama pasakojo, kad Sandra pati su ja susisiekė per feisbuką ir pasiūlė savo pagalbą ne tik daiktais, bet ir pinigais. Tik vėliau sužinojo, kad viešnia atvyks su visa televizijos komanda.

Roma Antonovienė

Anot Rimos, Sandra jai pažadėjo pervesti 300 eurų, tačiau tegavo vos 50. „Žadėjo 300 eurų, lovytę dukrelei, – neišpildytus pažadus vardijo Rima. – Bet turiu padėkoti, kad iš tų 300 pervedė man 50 eurų. Ačiū jai už gražias rogutes ir supamą arkliuką. Dar buvo geros trys striukytės ir kelios poros batukų. Už tai Sandrai ačiū. Dėkui ir už tą 50 eurų. “

Milijonierės gerumą priėmusi Rima ir dabar tikina, kad tiki jos nuoširdumu ir gerais siekiais, tačiau meta kitus kaltinimus: „paprasčiausiai ji apsimeta tuo, kuo nėra – milijoniere“.

Tiesa, kiek vėliau R. Antonovienė pasidalijo pokalbio su Sandra nuotrauka, kurioje matyti, kaip Sandra prisipažįsta, kad nė nežinojo, kas tiksliai yra tuose maišuose, kuriuos dovanojo Rimai kaip kupinus drabužių, užuolaidų ir kitų daiktų.

S. Macaulay nesupranta, kodėl dovanos neįtiko

DELFI susisiekus su Antonovų šeimai padėjusia Sandra, ši tikino, kad nė nenutuokė, jog už jos gerumą bus taip atsilyginta. „Man pikta, kad daiktai, kuriuos aš ir mano draugai jai suaukojome, yra šiukšlės, pagal tą damą, o aš – baisus žmogus“, – neviltį liejo S. Grafinina.

Moteris pasakojo, kad prieš šventes įvairių daiktų bei drabužių vežė ir kitoms šeimoms, tačiau niekas jomis nesiskundė. „Viską savo rankomis rūšiavau. Paprastiems žmonėms dalinau po kelis maišus, – tikino pašnekovė. – Antonovų šeimai mano vaikas sutiko savo nuosavą arkliuką padovanoti ir veikiančią mašiną. Man nusvyra rankos...“

Sandra West Macaulay

Pasidomėjus, ar Sandra tikrai žadėjo Rimai pervesti tris šimtus eurų, ji tą patvirtino ir tikino dalį pinigų jau pervedusi, tačiau po pavedimo ji sulaukė ne vieno R. Antonovienės skambučio su raginimu pervesti dar 100 eurų.

Išgirdusi tokius kaltinimus S. West Macaulay neslėpė nusivylimo: „Daugiau nė cento su vyru nebeduosime, nes net nuoširdaus ačiū nesam sulaukę. Evakuosimės iš nelaimingų žmonių šalies, nors ir norėjome kažką pakeisti“.

Tiesa, S. West Macaulay, išgirdusi Rimos skundus, nusprendė paprašyti grąžinti jai padovanotus daiktus, tačiau teišgirdo tokį atsakymą: „Viskas jau Šiaulių savartyne“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (652)