Socialiniame tinkle „Facebook“ I. Narkutė su savo draugais ir gerbėjais pasidalino ją papiktinusia reklama ir paragino visus neiti į P. Meškėlos koncertą.

„Čia mane labiausiai pribloškusi reklama ever. „Raudoni muzikiniai vakarai“?! Seriously?!“ Siūlau neiti niekam į šitą koncertą“, - rašė atlikėja.
Ieva Narkutė

DELFI naujienų portalui P. Meškėla sakė, jog koncerto pavadinimą sugalvojo renginio organizatoriai - Šiaulių arena.

„Tai sugalvojome ne mes. „Raudoni muzikiniai vakarai“ yra organizatorių idėja. Mes esame ne to statuso muzikantai, kad kažką iš kažko bandytume savintis, - sakė dainininkas. - Kiek aš žinau, „Raudoni muzikiniai vakarai“ yra koncertų ciklas, kuriame dainavo daug grupių ir ateityje turbūt dar dainuos.“

P. Meškėla pabrėžia, kad koncerte Šiaulių arenoje su „Rojaus tūzais“ atliks savo naujausio albumo „Niekada nepasiduok“ pristatymą ir I. Narkutės „Raudoni vakarai“ neturi nieko bendro.

„Man ir pačiam labai keista, kodėl organizatoriai pavadino koncertų ciklą „Raudoni muzikiniai vakarai“. O I. Narkutė dėl to galbūt ir supyko. Tačiau mes iš karto puolame su beisbolo lazda aiškintis reikalų. Juk viską buvo galima išspręsti ramiai, per savo prodiuserį, kurį aš labai gerai pažįstu, - DELFI sakė P. Meškėla. - Ji tiesiog galėjo pasiskambinti man ir paklausti. Tačiau tai - jaunatviškumas, į kurį aš labai ramiai žiūriu. Tačiau galiu pasakyti tik tiek, kad ji be reikalo spazmuoja. Ne tas mano statusas jau, kad kažką vogtume.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (347)