Socialiniuose tinkluose šiuo metu antrojo vaikelio besilaukianti moteris dalijosi visa savo kelione ir neslėpė ašarų. „Jau visas akis išverkiau... Kaip man pasakyti 9 metų vaikui, kad Kalėdų senelis šiemet vėluos?“ – valydamasi ašaras feisbuke klausė J. Partikė.

Vis dėlto šeima rado būdą sugrįžti – prieš Lenkijai uždraudžiant skrydžius iš Anglijos, Justina ir Vytenis spėjo į paskutinį lėktuvą, skraidinusį į Varšuvą.

„Po daugybes bandymų patekti į Lietuvą namo ir praverktų akių, mes pagaliau radome išeitį. Kaimynai lenkai visgi mūsų situacijoje padės... Skrendame su paskutiniu lėktuvu į Varšuvą, kad spėtume prieš ten įvedant skrydžių iš Anglijos draudimus. O tai įvyks 00:00 Lenkijos laiku.

Na, o rytoj popiet – tiesiai su jų aviakompanija į Vilnių. Verkiau ir liautis negalėjau. Nė sekundės nesuabejojau pasidalinti ir su jumis. Ir, žinot, tik jūsų dėka, mano mielieji sekėjai, radau šį paskutinį būdą, kaip grįžti namo pas vaiką, kad turėtume gražias kuklias Kalėdas“, – feisbuke dėkojo nuotrauka iš lėktuvo pasidalijusi Justina.

Na, o naktį iš antradienio į trečiadienį J. Partikė pasidalijo nuotrauka su sūnumi.

„Mums pavyko! Šios Kalėdos ir labiausiai liūdnų ir ašarotų tampa pačiomis stebuklingiausiomis. Vienas kūdikėlis po širdele skuba į pasaulį, o kitas – šalia. Esu pati laimingiausia. Jūsų visų pagalbos ir palaikymo dėka esame kartu savo šiltuose namuose. Nors teko dėl to ir prakeliaut, ir išgyvent be galo daug. Dar kartą ačiū“, – socialiniame tinkle pasidžiaugė J. Partikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (160)