A.Jolie yra viena iš daugelio Holivudo garsenybių, kurios persikėlė gyventi į Angliją. Čia jau gyvena Madonna, Tomas Cruise'as (Tomas Kruzas), Nicole Kidman, Cate Blanchett (Keit Blanšet), Michaelas Douglas (Maiklas Daglas) ir Catherine Zeta-Jones (Katrina Zeta Džouns) bei kt. Nors Angelina užaugo Los Andžele, filmuodamasi įvairiose juostose ji daug laiko praleido Didžiojoje Britanijoje ir labai pamėgo šią šalį. Naują būstą dėl atokios jo vietos ir gražios gamtos ji nusipirko dar vasario mėnesį ir ilgai gyveno “Dorchester” viešbutyje, kol jis buvo remontuojamas.

Naujasis Angelinos namas - tai 8 miegamųjų rekonstruotas kaimiško stiliaus pastatas, apsuptas tankaus miško. Pastatytas 2,1 milijonų svarų vertės žemėje, jis visiškai nepanašus į buvusius 3 milijonų dolerių vertės hazendos tipo būstą, kuriame ji gyveno su buvusiu vyru Billy Bob Thornton (Biliu Bobu Tortonu). Šį namą jie nuomojosi iš grupės “Guns N’ Roses” gitaristo Slasho (Slešo).

Dabartiniuose aktorės namuose yra didelė terasa iš pietų pusės, užpakalinėje pusėje - nepaprasto grožio oranžerija. Vidiniame kieme - įsūniui Maddoxui (Medoksui) skirta žaidimų aikštelė. Namo interjeras - tradicinio angliško stiliaus, subtiliai papildytas tailandiečių suvenyrais, kuriuos aktorė nusipirko keliaudama po pietryčių Aziją, kur vyko filmo “Kapų plėšikė Lara Kroft: gyvybės lopšys” filmavimas. Vienas kambarys skirtas įspūdingai peilių kolekcijai, kurių daugumą A.Jolie įsigijo Kambodžoje.

Pastate taip pat įrengta kasdienėms treniruotėms skirta sporto salė. Filmo “Kapų plėšikė Lara Kroft: gyvybės lopšys” žvaigždė sako, kad dabar ji nuolat gyvens Anglijoje ir čia į mokyklą leis savo sūnų. “Noriu, kad Maddoxas užgautų Didžiojoje Britanijoje, o išsilavinimą gautų šio krašto visuomenėje, kur susipynė daug įvairių šalių kultūrų,” – sako Angelina Jolie.