Sekmadienį Namibija pasveikino šį pasaulį išvydusią Holivudo aktorių Angelinos Jolie ir Brado Pitto dukrą ir sakė, kad jai didelė garbė būti mergaitės gimimo vieta.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (Šilo Nuvel Džoli Pit) gimė šeštadienį vakare netoli vakarinėje pakrantėje esančio Svakopmundo miestelio, tačiau daugiau informacijos apie kone labiausiai įžymybių pasaulyje laukiamą naujieną kol kas nepateikiama.

"Tai džiuginančios naujienos ir garbė mūsų šaliai - Namibijai", - sakė vietos gubernatorius Samuelis Nuuyoma.

"Kūdikio gimimas yra laikomas ypatingu įvykiu mūsų afrikiečių tradicijose", - sakė jis žurnalistams telefonu iš Svakopmundo.

Ši mergaitė yra pirmasis garsiosios Holivudo poros biologinis vaikas.

A.Jolie anksčiau yra įvaikinusi du vaikus - 2002 metais Maddoxą iš Kambodžos ir 2005 metais Zaharą iš Etiopijos. Jų pavardės buvo pakeistos į Jolie-Pitt.

Auksinė porelė kartu su dviem įvaikiais į prabangų Namibijos kurortą atvyko šių metų balandžio pradžioje. Judviejų asmens sargybiniai ir Namibijos policija visą šį laiką akylai saugojo juos nuo paparacių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją