Pasak žinomo verslininko, ir šiemet kalėdinę eglutę jo namuose papuošė vyresnėlės dukros, kurios yra atsakingos už papuošimus. „Aš tik atvežiau eglę, pastačiau, o jos viską papuošė“, – sakė A. Šedžius.

Šalia eglutės mielai laiką leido ir jauniausias Andriaus sūnus Gabrielius. A. Šedžius sakė, kad šiuo laiku leisti laiką su vaikais jam ypač smagu. Skyrybas su atlikėja Monika Šedžiuviene išgyvenantis vyras nestokojo geros nuotaikos ir pozityvių minčių.

„Nuotaikos per šias šventes puikios. Džiaugiuosi, kad visi sveiki ir laimingi. Visiems taip pat norėčiau palinkėti labiau mylėti gyvenimą, artimuosius, gamtą ir grožį.

Kai technologijos ir materializmas užvaldo mus ir mūsų protus, pamirštame paprasčiausią dalyką – tai, kad esame žmonės“, – linkėjo A. Šedžius.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)