Apie tai, kad susilaukė antrosios atžalos, instagramo paskyroje paskelbė pati Erdvilė. Porai gimė mergytė, kuriai nusprendė suteikti Adrianos vardą, „Delfi“ sakė dviejų vaikų mama.

Lotynų kilmės vardas Adriana yra kilęs iš Adrijos jūros pavadinimo, turint omenyje žmogų, gyvenantį prie Adrijos jūros „adrijietis“.

Na, o „Delfi“ susisiekus su A. Šedžiumi, šis atskleidė, kad mažylė gimė prieš mėnesį.

Apie tai, kad gyvena dar vienos atžalos laukimu, A. Šedžius pirmąkart prakalbo LNK laidoje „KK2“.

Vaikelio lyties tąkart verslininkas atskleisti nepanoro.

„Vaikai – geriausia, ką žmogus gali palikti po savęs gyvenime“, – patikino vyras.

Tai, kad pora laukiasi antrojo bendro vaikelio, „Delfi“ žinojo jau nuo pirmųjų nėštumo mėnesių, tačiau skubėti atvirauti šia tema nesinorėta dėl bendro šeimos saugumo.

Visgi jautriu periodu nestokota kalbų – regis, nemaža žinomos poros aplinkos dalis apie vėl aplankysiančius gandrus visgi žinojo. Net komentaruose po straipsniais apie Erdvilę ar Andrių pasirodydavo žinutės, kad jų šeima tuoj pagausės.

A. Šedžius – puikiai visoje Lietuvoje žinomas žmogus, kurio asmeninis gyvenimas neretai narstomas po kaulelį. Visgi E. Pilvinytė, atsidūrusi šalia garsaus verslininko, nebuvo linkusi atvirai bendrauti su žiniasklaida – interviu ji davė vos kartą ar du.

2020 m. lapkritį porai gimė pirmagimė dukrelė Adelė, kuri juodu drauge susaistė visiems laikams. Kiek paūgėjus vaikeliui, Erdvilė su „Delfi“ sutiko pasidalyti, kaip ankstyva motinystė pakeitė jos gyvenimą ir ją pačią.

Šis vaikelis E. Pilvinytei antrasis, o A. Šedžiui – jau šeštoji jo atžala. Iš ankstesnių santykių vyras turi du sūnus ir dvi dukteris.

Tiesa, vaikų politikas norėtų dar ir dar. „Kuo daugiau vaikų, tuo geriau. Gali būti ir 10. Aš nuo to būsiu tik laimingesnis“, – anksčiau „Delfi“ yra sakęs žinomas vyras.

Apie tai, kad svajoja apie didelę šeimą, Erdvilė yra užsiminusi ir pati.

„Dėl motinystės esu tokios nuomonės, kad „mes planuojame, o Dievas juokiasi“, manau, jog vaikai visada atsiranda pačiu palankiausiu momentu, kad ir kaip mums kartais atrodytų, jog „dar ne laikas“.

Savo pasirinkimu džiaugiuosi, didžiuojuosi, kad esu jauna mama, jog turiu nuostabią dukterį, su Adele atradau motinystės džiaugsmą, todėl tikrai norėčiau dar bent poros vaikų, tarp kurių nebūtų didelio amžiaus skirtumo, kad galėtų augti kartu ir turėtų stiprų tarpusavio ryšį. Tačiau gyvenimas nenuspėjamas ir nežinome, ką jis mums paruošęs ateityje.

Mano ateities planuose – užbaigti mokslus, įsitraukti į darbo rinką, tapti perspektyvia darbuotoja ir, žinoma, mylinčia, mylima mama bei gyvenimo drauge“, – anksčiau „Delfi“ atviravo E. Pilvinytė.

A. Šedžius ir E. Pilvinytė vestuvių kol kas neplanuoja. Šių įvykių verslininkas neskubina dėl praeityje skyrybomis pasibaigusių santykių.

„Nebėgu įvykiams už akių ir nieko neplanuoju. Viskas, kas vyksta mano gyvenime, – tik į gerą. Kaip bus, taip. Jeigu bus lemta, bus gerai“, – anksčiau yra kalbėjęs pašnekovas.

A. Šedžiaus ir E. Pilvinytės santykiai į viešumą iškilo dar tada, kai žinomas vyras skyrėsi su savo tuometine žmona Monika Kvietkute.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)