Kaip jie susitiko? „Su vaikinais iš Italijos dalyvavau viename energetinio gėrimo pristatyme Brodvėjuje ir ją sutikau. Victoria labai gerai kalba itališkai, aš prisimenu, kad ji labai geras žmogus, labai
faina
mergina, paprasta, simpatiška. Prisipažino, kad labai daug dirba“, - komplimentus merginai žėrė jis.

O kaip užsimezgė ryšys su Niujorke dirbančiu Universal Music atstovu Andrea Sammartino? Pasirodo, susirašinėjant ir bendraujant internetu. Su sitikęs Niujorke su vaikinu, kilusiu iš to paties regiono, kaip ir Andre, jis susitarė sukurti keletą kūrinių.

Šis Niujorke ne tik turi savo grupę, bet ir aranžuoja dainas bei dirba su tokiomis garsenybėmis kaip Beyonce.

„Pirmą kartą buvau Amerikoje ir labai noriu grįžti. Niujorkas – miestas, kuris turi savo stilių ir man labai patiko draugiški, simpatiški jo žmonės“, - kalbėjo Andre.

Paklaustas, ar tik nesieja savo karjeros su Amerika, atlikėjas atsakė: „Pažiūrėsim, dabar noriu, kad A. Sammartino man padėtų sukurti kokybiškus kūrinius. Etapas po etapo, dabar aš nenoriu svajoti, reikia dirbti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją