Daug laiko dėl darbo reikalų Niujorke ir Milane praleidžianti Deimantė svarbų gyvenimo žingsnį žengė savo gimtajame mieste Klaipėdoje, balandžio 19-ąją. Civilinei santuokai pora šią datą pasirinko neatsitiktinai – tai ta pati diena, kai 2016-ųjų balandžio 19-ąją jiedu susižadėjo.

Tačiau neilgai trukus atėjo metas susituokti ir Dievo šventovėje. Pora jau balandį turėjo planą bažnyčioje susituokti liepos pabaigoje. Švęsti jiedu ketina šeimos narių ir artimiausių draugų apsuptyje.

D. Guobytė yra pasirašiusi darbo sutartį trims metams Niujorke, ketina pradėtus darbus tęsti ir toliau, todėl apie vaikus kol kas daug nekalba. Atžalos – tolimesniuose Deimantės ir Luko planuose.

Garsios gražuolės sutuoktinis yra odontologijos klinikos savininkas, tačiau turi įgijęs teisininko specialybę.

Deimantė Guobytė Lietuvoje puikiai žinoma dėl keleto dalykų. Žiniasklaida pirmiausiai į ją dėmesį atkreipė dar tuomet, kai ji draugavo su amerikiečių r'n'b dainininku Maxwell. Modelių pasaulis – ne vienintelė gražuolės aistra. Ji uoliai dirba beglobių gyvūnų teisių gynimo srityje, o 2015-aisiais įsteigė ir savo vardo paramos ir labdaros fondą „Lietuva – gyvūnams“.

„Vestuvių šventę suplanavome labai didelę ir gražią, įdėjome daug darbo. Prie jos prisidėjo labai daug žmonių. Labai stengiamės, kad ji pavyktų. Iš tiesų daug užsikrovėme sau, nes šventėje dalyvauja per 100 žmonių“, - DELFI pasakojo Deimantė.

Klausiama apie staigmenas, ar kokių nors suplanavo savo gyvenimo vyrui, D. Guobytė tikino, kad apie tai tiesiog negalvojo, o taip pat prasitarė, kad tikisi, jog iš vyro pusės staigmenų taip pat nebus.

„Pasirinkome Trakus, nes ši vieta mums labiausiai patiko. Ši nuostabi vieta yra arti Vilniaus, kut atskrido ir daugybė šventės svečių. Buvo svarbu, kad ceremonijos vieta nebūtų toli, kad visiems būtų ir gražu, ir patogu atvažiuoti“, - DELFI kalbėjo nuotaka.

Deimantei priimtinas dvigubas pavardės variantas. Ji nori išsaugoti savo mergautinę ir priimti vyro pavardę.

„Mano pavardė po santuokos nepasikeitė. Po santuokos likau Deimante Guobyte. Visa tai svarbu dėl Amerikos vizos. Ateityje tapsiu Deimante Guobyte-Baranauske. Baranauskienės pavardė man ne itin patiko, nes mano vardas ir pavardė yra netrumpi. Baranauskės pavardė – trumpesnė, skamba jaunatviškiau“, - DELFI pasakojo žinoma gražuolė.

Deimantė ir Lukas povestuvinės kelionės kol kas nesuplanavo, tačiau DELFI prasitarė, jog svarsto vykti į Maldyvus arba Bahamas.

„Labai norėtume pamatyti Bahamų paplūdimius su kiaulytėmis. Tačiau rugpjūtį ten labai karšta, o karštį abu nelabai mėgstame. Jau ir Lietuvoje šiemet vasara labai karšta, prie tokių orų mes nepratę. Povestuvinę kelionę atidedame rugsėjui, sprendimą priimsime artimiausiomis dienomis“, - pasakojo laiminga nuotaka.

Su Luku Deimantė pažįstama nuo paauglystės. Juos sieja ir didelis bendrų draugų būrys. Artimiau bendrauti jiedu pradėjo prieš trejus metus, kai drauge ėmė sportuoti viename sporto klube.

„Mus suvienijo panašūs pomėgiai“, - DELFI apie bendravimo pradžią su Luku papasakojo Deimantė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (255)