Prieš 13 val. prie Šv. Jonų bažnyčios jaunųjų laukė kunigas. Nuo bažnyčios durų iki altoriaus jiems buvo patiestas platus baltas kilimas, papuoštas žvakių taku iš abiejų pusių.

Pirmasis į bažnyčią atskubėjo A. Macijauskas. Žurnalistų pasitikta jaunoji į klausimą, kaip yra nusiteikusi, atsakė: „Gerai, bet labai noriu valgyti“. Jaunoji prie bažnyčios pasirodė nešina baltų bijūnų puokštele. Vedybų planuotoja Viktorija Prokofjeva, į bažnyčią atėjusi drauge su V. Buder, žurnalistams paaiškino, kad ceremonija vėluoja prasidėti, todėl klausimus nuotakai užduoti bei fotografuoti paprašė po šv. Mišių.

Suknelę nuotakai siuvo dizainerė Ramunė Piekautaitė, jaunikį papuošė dizaineris Egidijus Sidaras.

Į tuoktuvių ceremoniją susirinko artimiausi poros draugai ir šeimos nariai. Vestuves organizavo vedybų planuotoja Viktorija Prokofjeva.

Jau po mišių iš bažnyčios išėję A. Macijausko tėvai DELFI sakė besidžiaugią, kad jų sūnus vedė. Laiminga dėl brolio tuoktuvių sakė esanti ir Arvydo sesuo.

„Abu esame labai laimingi, šis įvykis mūsų šeimai – be galo didelė šventė“, – DELFI kalbėjo A. Macijausko mama.

Jauniesiems suėjus į bažnyčią, apsauga uždarė ir užrakino duris, palikdama žurnalistus už durų.

Bažnyčios kiemelyje buvo paruoštas stalas, nukrautas braškėmis, arbūzais ir vyšniomis, į taures supilstytas šampanas. Po ceremonijos svečiai naujavedžius pasitiko su baltų gėlių žiedlapiais.

DELFI paklausta, kokią pavardę pasirinko, V. Buder paaiškino nuo šiol turėsianti dvigubą pavardę.

Poros vestuviniai žiedai – juvelyro rankų darbo kūrinys, atvežtas specialiai šiai progai iš Amerikos.

V. Prokofjevai ceremoniją organizuoti gelbėjęs aktorius Leonardas Pobedonoscevas-Leo svečius ir žiniasklaidos atstovus pakvietė pasivaišinti. Prie vaišių stalo bažnyčios šventoriuje šventės svečiai gėlių puokštėmis ir bučiniais apdovanojo ką tik susituokusius savo bičiulius.

Sveikinamas Lietuvos rinktinės fizinio rengimo trenerio Aleksandro Kosausko, A. Macijauskas susigraudinęs pravirko, tačiau rankomis braukdamas ašaras pajuokavo: „Ko tik nepadarysi prieš kameras ir žurnalistus“, – šypsojosi jis.

DELFI žiniomis, garsios poros tuoktuvių šventė turėtų vykti viename restorane už Vilniaus. Tiesa, Leo svečius į minėtą restoraną pakvietė atvykti 17-ai valandai.

Dar šių metų pradžioje susižadėję Arvydas ir Viktorija kruopščiai slėpė savo vestuvių detales, tačiau nuo žiniasklaidos atstovų savo šventės paslėpti jiems nepavyko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)