„Specialius pratimus atlieku jau kokius keturis mėnesius, – portalui MIESTE.lt patvirtino Airinas. – Visi sportuojantys vyrai atlieka pratimus ne tik viršutinei, bet ir apatinei kūno daliai, tik apie tai garsiai nekalba.“ Airinas jau kurį laiką kruopščiai puoselėja savo užpakaliuką, kurį demonstruoja moterims šokdamas striptizą. „Vyro užpakalis tap pat turi būti stangrus ir riestas“, – kalbėjo Airinas ir šypsodamasis prasitarė, kad moterims patinka riesti užpakaliukai.

Ir nors Lietuvoje Airinas žinomas kaip vyras, kuris moko vaikinus uždominuoti moteris, jis užsiima ir striptizo šokimu. „Šią savaitę turiu keturis užsakymus, iš jų trys šeštadienį, – pasakojo „Alfa vyras“. – Bet laikas patogus, spėsiu.“ Vaikinas papasakojo, kad vėliausią užsakymą teko vykdyti trečią ryto: „Merginos tada šventė mergvakarį, grįžo po klubo namo ir norėjo striptizo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)