– Kuo ypatingas bus tavo debiutinis koncertas?

– Man šis koncertas yra ypatingas tuo, kad tai pirmas mano koncertas-šou, kuriame dalyvauja šokėjai, pritariantys vokalistai, keli muzikantai ir nemaža komanda prisideda prie jo įgyvendinimo. Pasirodymas bus daugiau nei koncertas – atliksiu dainas, bet jos visos bus sujungtos į istoriją. Visa tai atrodys lyg daug pasakojimų, iš kurių ir susideda gyvenimas.

Scena taip pat bus išskirtinė – ja taps visa bažnyčia, nes atlikti dainas stovint vienoje vietoje ir apsiriboti tik scena yra ne man. Galbūt tuo mano debiutinis koncertas ir bus ypatingas, nors, manau, kiekvienas susidarys savo nuomonę.

– Kas neįprasto laukia tavo klausytojų? Galbūt atskleisi, kas su tavimi lips ant scenos?

– Ant scenos su manimi lips šokėjai: Gintarė Šulčiūtė ir Lukas Remiševskis. Taip pat pritariantys vokalistai – Greta Paukštė, Goda Apinytė, Miglė Variakojytė, pianistas Dovydas Kiauka, gitaristas Agnius Žemaitaitis. Šalia jų pasirodys ir „pole dance“ šokėja Ilona Radavičiūtė.

– Kokias dainas bus galima išgirsti? Kodėl pasirinkai būtent jas?

– Išgirsite dainas, kurios lydi mane jau ilgą laiką ir tapo man labai artimomis. Būtent jos atskleidžia mano pasaulėžiūrą. Bus dainų iš „X faktoriaus“, tačiau kai kurios iš jų nuskambės visai kitaip. Taip pat atliksiu kelias savo kūrybos dainas – „Aš Čia“ ir „Vilnius“.

– Minėjai, kad ant scenos pasirodys ir „pole dance“ šokėja. Koks bus jos pasirodymas? Kaip kilo tokia idėja?

– Taip. Pirma kartą Lietuvos istorijoje „pole dance“ bus šokamas bažnyčioje. Man dainuojant šokdama akomponuos viena geriausių „pole dance'o“ šokėjų Ilona Radavičiūtė. Sukursime ikonišką akimirką. Ši idėja kilo juokaujant, o po to pagalvojau: „Kodėl gi ne?“

– Kas tave įkvepia kurti muziką bei rengti šou žmonėms?

– Mane įkvepia viskas: kiti atlikėjai, muzika, žmonių darbai, jauni, veržlūs ir nebijantys keisti nusistovėjusių normų. Savo kūryba noriu daryti tą patį – pažadinti susimąstymą, norą keistis ir atverti, uždarus tiek sau, tiek visam pasauliui, žmones. Apie tai ir bus visas šou.

– Nuolat stebini publika savo įvaizdžiu. Ar koncerte klausytojai išvys netikėtų aprangos sprendimų?

– Koncertui kartu su Luku Remiševskis ir Roberta Raubickaite ruošiame įvaizdžius kiekvienam atlikėjui individualiai. Pats sugalvojau, kokio koncepto norėčiau ir, kokios spalvos bei medžiagos turėtų vyrauti. Dabar dirbame, kad tai išvystų dienos šviesą.

– Kaip debiutinis koncertas atspindės tavo mintis ir požiūrį?

– Šis debiutinis koncertas ir bus mano mintys ir mano požiūris į gyvenimą, mano sceninio įvaizdžio sukūrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)