Prieš kurį laiką V. Chošnau socialiniame tinkle „Facebook“ su bičiuliais ir artimaisiais pasidalijo miela akimirka – fotografija, kurioje įamžintas naujas augintinis Itaru.

„Nauja bendra meilė kartu su Alanas Chošnau – japonų akita tiesiai iš nuostabios „Akita-inu“ veislyno „Mokaito“ šeimos. Daug džiaugsmo ir atsakomybės! Meilės dar daugiau namuose“, – trumpai po nuotrauka, kuria pasidalijo socialiniuose tinkluose, rašė V. Chošnau.

Valda ir Alanas Chošnau

Delfi moteris pasakojo, kad naujas šeimos narys buvo surastas vyro A. Chošnau po to, kai dukra augintinį nupiešė viename iš lankomų būrelių.

„Dukra pirmoji nutapė šunelį dailės butelyje, o tėtis mums netikėtai surado būtent akita veislę. Šuniukai yra labai charakteringi, labai panašūs i lapiukus“, - šypsojosi moteris.

Ji teigė, kad naują augintinį šeima įsigijo pas vienintelę kilmingų japonų akitų veisėją Lietuvoje – Rasą Babikienę.

„Dabar jam tik 2,5 mėnesio, bet jau sveria 10 kg“, – juokdamasi sakė V. Chošnau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)