Paskutinėje „X Faktoriaus“ transliacijoje TV3 žiūrovai galėjo įsitikinti: su „Roxy 5“ mielai dirba ne tik jų mentorius S. Prūsaitis, bet ir jo žmona – žinoma dizainerė Agnė Kuzmickaitė.

Saulius rūpinasi ne tik grupės muzikine pasirodymų dalimi, bet ir su stiliumi bei scenografija. Dėl polinkio į madą bei priekabumo dėl visų dalyvių aprangos muzikantas neretai būna draugiškai pašiepiamas greta sėdinčių teisėjų.

Entuziazmu visada trykštantis S. Prūsaitis, besiruošdamas praėjusio sekmadienio transliacijai, vos tik parinkęs dainą „Roxy 5“ merginoms iš karto galvoje susidėliojo plazdančių drugelių vaizdą. Šiam sumatymui įgyvendinti beliko įkalbėti savo žmoną, dizainerę A. Kuzmickaitę: „Agnė iškart sutiko šiam vienam pasirodymui padėti įgyvendinti mūsų sumanymą.“

Liaupsių „X Faktoriaus“ dalyvėms negaili ir teisėja, dainininkė Rūta Ščiogolevaitė: „Su jomis lengva ir gera dirbti. Gera dirbti man, gera bus ir tiems, su kuriais jos bendradarbiaus ateityje. Jų požiūris – ir profesionalus, ir teisingas.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)