„Vaikelis buvo lauktas. Yra tokia senovinė tradicija - žmonės iš pradžių susituokia, o tada susilaukia vaikų. Pagal tą planą ir gyvename. Gimimas yra didelė Dievo paslaptis. Reikia laukti ir tikėti“, - kalbėjo R. Šimukauskas.

R. Šimukauskienė DELFI tikino, kad jaučiasi pakankamai gerai: „Stengiuosi neatitrūkti nuo darbų ir pasirūpinti savimi. Intensyvesnius darbus atidedu, labiau jaučiu nuovargį.“

Ramūnas atskleidė, kad jo žmona labiau nori mergaitės, o jis – berniuko. „Ką Dievas duos, tas ir bus. Sugalvojome ne vieną variantą, kaip pavadinsime atžalą, tačiau vardai dar nėra patvirtinti šeimos taryboje“, - teigė aktorius.

R. Šimukauskas ir jo devyneriais metais jaunesnė išrinktoji aukso žiedus sumainė praėjusių metų vasarą Kauno arkikatedroje. Iki vestuvių pora draugavo vienerius metus. 

„Tai buvo Dievo pirštas. Mes pažįstami jau šešerius metus, tačiau vieną dieną ėmėme ir vienas į kitą pradėjome žiūrėti kitaip“, - per vestuves sakė R. Šimukauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)